Crocs
Crocs
Crocs Freesail Chelsea Boot W Black/Black
413 kr
(487 kr)
inkl. moms

Kunddata

Crocs upplevs som normala i storleken enligt 15744 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Gummi, Tyg

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

60006-62

Crocs Freesail Chelsea Boot W Black/BlackOavsett om det är en regnig dag och du ska gå till jobbet eller om det är fredag och tid att gå ut med väninnorna så passar de här stövlarna! Dessa bekväma stövlar är lätta att dra på sig oavsett tillfälle, du kommer se både snygg och avslappnad ut samtidigt.

Bekväma och prisvärdaCrocs har tillverkat skor i många år nu! De är kända för sina rejäla och praktiska skor, som är både prisvärda och bekväma att bära. Ett utmärkt val.

En rejäl och praktisk skoÖverdelarna är vattentäta upp till de elastiska panelerna. Stöveln är utrustad med stretchpaneler för enkel på- och avtagning. Det här är en mjuk och skön stövel som är gjord för att du ska kunna ha den på hela dagen. Ett utmärkt köp som matchar det mesta i garderoben. Stövlarna är tillverkade av gummit och tyg.

Vårda skornaKom ihåg att ta hand om dina skor noggrant och vårda dem väl, då kommer de hålla länge och du kan njuta av dina skor år ut och år in. Eftersom stövlarna är tillverkade av gummi och tyg ska du inte använda någon skokräm eller impregnering.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

E
Evi
Jonathan, Footway

Hej Evi!
Det skiljer sig lite från storlek till storlek.
Storlek 45 väger 944 gram. :slight_smile:

0
Jennie
S
Sua

28457 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK