Dr Martens
Dr Martens - Delray Black
Dr Martens - Delray Black
Dr Martens - Delray Black
3D
Dr Martens
Delray Black
647 kr
inkl. moms
  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Tyg

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

49006-00

Dr Martens Delray Black


Dr Martens gör skor för rebelliska hjärtan, oavsett om det gäller de klassiska kängorna, eller som här, med en modell som är en cool blandning av klassiska sneakers, seglarskor och Dr Martens egen kängdesign. Denna kollektion från Dr Martens förenar utstickande designer med klassiska material, och skapar på så sätt ett spännande intryck.

Klassiska detaljer


Sulan i denna sko är den klassiska Dr Martens-sulan med det gula rutmönstret, men i kombination med en Air Cushion-sula för hög komfort. Överdelen är i färgad canvas som med den speciella färgtekniken får en otroligt snygg, matt färg och textur.

Lekfullhet och hårdhet


Kombinationen av de olika materialen och den klassiska Mr Martensdesignen gör det här till en stilren sko som ändå sticker ut med ett eget uttryck. På så sätt passar den bra på dig som gillar den typiska skandinaviska stilen som är klassisk och ren men med inslag av lekfullhet och eget uttryck.

Rengöring av dina nya favoritskor


Canvasen på överdelen av denna sko kan du med fördel impregnera innan första användningen med en därtill passande skoimpregnering. Om smuts och väta trots det skulle angripa skon kan du avlägsna den med en mjuk skoborste och en fuktad trasa, samt eventuellt en mild tvållösning.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)
T
Toni

En riktigt snygg o bekväm sommarsko

 · Svara · 

28801 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×