Dr Martens
Dr Martens - 1490 Black
Dr Martens - 1490 Black
Dr Martens - 1490 Black
3D

Användarbilder

Dr Martens
1490 Black
1 597 kr
inkl. moms
  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart, Grå

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

10002-00
Dr Martens

Hjälp andra, dela din åsikt

A
Anonym

Jag hade nog behövt storlek 38,5, men eftersom detta inte finns funkar 391n bra. Nu kan jag ha en riktigt varm socka på vintern.Superfina kängor, fick ingen skoskav. Jättenöjd!

 · Svara · 
A
Anonym

Jag köpte dessa skor i storlek 39. Jag har egentligen 38.5 men med en sula i skon så blev storleken helt ok. Jag är ändå glad att jag inte behövde gå in ett par 38or de hade varit för små.

 · Svara · 
A
Anonym

Skorna är skitsnygga och jag älskar dem. Dock är det en väldigt hård kant/söm som trycker mycket på ovansidan av foten. Den sitter typ längst ner på innansidan av plösen, typ där plösen är fastsydd i resten av skon eller hur man ska beskriva, så den hamnar nästan mitt på foten. Skaver o trycker ganska mycket men med en del trix när man tar på sig skon, hamnar kanten rätt och det skaver inte. Så man får inte ha bråttom när man tar på sig dem =).Då jag tänkt ha dessa som vinterkängor och de inte är fodrade, köpte jag medvetet en storlek större än jag normalt har för att kunna lägga i en tjock, varm sula samt kunna ha tjocka raggsockor. Funkar jättebra!

 · Svara · 
A
Anonym

snabb leverans, super nöjd med skorna!

 · Svara · 
A
Anonym

Mina kändes inte för stora i storleken (eller inte mycket i alla fall) i början, men så fort lädret började mjukna så kändes de en storlek större. Det var dock inget som störde mig och de är jättebra i övrigt.

 · Svara · 
A
Anonym

Dr Martens är alltid bra, nöjd med dessa. Snabbt och enkelt shoppingupplevelse!

 · Svara · 
A
Anonym

Dr Martins är super sko, med blev lite förvånad över att det fanns en storleksskillnad i min 8 - håla, fodrade Dr Martens som jag hade sedan tidigare och dessa skorna är också mycket hårda jämfört med de som jag redan har, men det kommer förhoppningsvis bli bättre efter användning. För övrigt är det mina favoritskor :slight_smile:

 · Svara · 
A
Anonym

Detta är väl det 7:e paret med Dr. Martens jag har köpt sedan 1983. De är och förblir klassiker. Mycket nöjda med servicen, återkopplingen från er och även med skorna. :slight_smile:

 · Svara · 
A
Anonym

En bra känga, har tidigare haft samma typ , lite stel för att gå in men de har alltid varit.

 · Svara · 
A
Anonym

har haft problem med sömmar inuti skorna som viks på fel sätt och därmed skaver på foten. det är den enda minuset egentligen .

 · Svara · 
G
Görsköna

Riktigt sköna och görsnygga. Men får lite skoskav av dom. Har använt dom 2 gånger och fått skoskav varje gång, rätt jobbigt men hoppas det blir bättre efter ett tag.

 · Svara · 
L
Linda

En fot som mäter 28,5 cm, vilken storlek kan passa då?

 · Svara · 
Emma, Footway

Storlek 45 bör passa då :slight_smile:

 · Svara · 
D
D

Är dessa skona vattentäta? Kan man ha dom i snö o slask? Utan att fötterna blir våta?

 · Svara · 
Emma, Footway

Denna modell är vattentät upp till snörningen på skorna. Men eftersom skorna är i läder så är det viktigt att man tar hand om skorna och smörjer de med läder fett eller läder balsam så håller de sig bättre.

 · Svara · 
A
Anonym

Har haft mina dr martens i snart 5 år. Hade också problem i början med sömmen vid plösen men känner den inte alls idag. Så lovar, den blir mjukare och så gott som försvinner när kängorna blir mer använda. Bästa skoköpetnågonsin.

 · Svara · 
A
Annelie

När får ni in dessa i stl 38?

 · Svara · 
J
Johanna , Footway

Hej Annelie,

Vi kommer få in dessa skor har tyvärr inget datum :slight_smile:Håll utkik där vi kommer få påfyllning månad efter månad :slight_smile:

 · Svara · 
S
Sara Revelly

Hur e storleken? Jag har normalt 38, men har hört att de är små i storleken. Ska man ta 39?

 · Svara · 
C
Ce

När kommer de in i strlk 39…?

 · Svara · 
Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

27635 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×