Icebug
Icebug - DTS2-L BUGrip® GTX Black/Charcoal
Icebug - DTS2-L BUGrip® GTX Black/Charcoal
Icebug - DTS2-L BUGrip® GTX Black/Charcoal
3D
Icebug
DTS2-L BUGrip® GTX Black/Charcoal
1 348 kr
(1 797 kr)
Loading...
  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Funktion:

Löparskor, Dubbar

Kategori:

Färg:

Svart

Passform:

Liten

Yttermaterial:

Gore-Tex, Mocka, Tyg

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

52878-00

Icebug DTS2-L BUGrip GTX Black/CharcoalFör alla oss som älskar att promenera eller springa i skog och mark är ett par Icebug DTS2-L BUGrip GTX Black/Charcoal ett bra val. Dessa löparskor är tillverkade av både mocka, Gore-Tex och textil och har ett fantastiskt grepp. Skorna är tåliga, snygga och framförallt bekväma.

Ett säkert grepp med BUGripDet svenska varumärket Icebug tar ständigt fram nya och innovativa produkter. Deras unika BUGrip ger skorna ett optimalt grepp. BUGrip är en greppteknologi som ger användaren ett säkert grepp på hala vägar. Hemligheten är en avancerad gummiblandning med karbidståldubbar.

Leriga skogsstigar och hög fartEn del drar sig för att springa ut i skogen när det har regnat eller om det är isigt. Med ett par Icebug DTS2-L BUGrip GTX Black/Charcoal behöver du dock aldrig tacka nej till en utmaning. De sköna skorna har optimal ventilation, en skön stötdämpning och ett fantastiskt grepp.

Hederlig rengöringGore-Tex är ett underbart material, som håller dina skor rena och torra. Men skulle du komma hem från en tuff löparrunda i skogen en lerig dag, kan det vara bra att tvätta av skorna. Torka rent skorna med en fuktig trasa och ställ ut dem så att skorna får vädra.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

T
Thina

Dessa var ganska små i storleken. Jag skulle rekommendera 1-1,5 strl större!

 · Svara · 
T
Therese

Tyckte också att skorna var små i strl, gick upp en storlek

 · Svara · 
M
Maria P

Instämmer om storleken. Har normalt 36, men köpte 37,5 som passar perfekt. Dessutom är det ju löparskor, och då bör man alltid gå upp något i storlek. Att skorna är avsedda för vinterväglag gör att det är skönt att få plats med lite tjockare löparstrumpa i ull. Är mycket nöjd. Fästet är grymt. Dessutom är jag torr och varm om fötterna trots slaskväder. Skon rymmer utan problem personliga skoilägg utan att det blir för trångt kring tårna.

 · Svara · 
B
Birgitta

Om din stortå är den längsta tån så funkar förmodligen dessa skor på dig . . . Funkar dock inte för mig pga tådelens utformning . . .
Och som tidigare nämnts - har du stl.39 så måste du upp till 40,5 på denna sko. (För mig funkade Icebug Pytho bättre = annan utformning på tådelen)

 · Svara · 
B
Birgitta

Tådelens utformning kräver att din stortå är den som är längst . . .
stl.39 behöver gå upp till 40,5 på denna sko

 · Svara · 
Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

29999 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×