Shepherd
Shepherd - Emmy Pink
Shepherd - Emmy Pink
Shepherd - Emmy Pink
3D

Användarbilder

Shepherd
Emmy Pink
547 kr
inkl. moms

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Rosa

Passform:

Liten

Yttermaterial:

Mocka

Sula:

Läder

Varumärke:

Artikelnummer:

06205-00

Shepherd Emmy PinkTofflor från företaget Shepherd of Sweden är alltid bekväma och toffelmodellen Emmy är inget undantag. Tofflorna är perfekta att använda både under sommaren och under vintern. Fårullen gör att fötterna kan andas och ventileras i tofflorna samtidigt som fötterna kan behålla sin värme. Letar du efter ett par bekväma tofflor så kommer dessa rosa fårullstofflor att passa dig perfekt.

Ett material med många bra egenskaperShepherd är kända för att bara använda sig av fårull och fårskinn av högsta möjliga kvalitet. Det är en av anledningarna till att företagets tofflor och skor är så sköna att använda. Fårull och skinn har även många bra egenskaper. Dessa material stöter naturligt ifrån sig smuts och bakterier, något som bland annat gör att tofflorna inte börjar lukta illa.

Börja din dag bekvämtSå fort du har börjat använda dessa tofflor kommer du att lägga märke till hur mjuka och komfortabla de är. Tofflorna är enkla att sätta på sig och är ett bra sätt att få en bekväm start på dagen. Det dröjer inte länge innan fårullstofflor blir en naturlig del av din vardag.

Fårull sköter sig själv braDu behöver inte göra så mycket för att se till att dessa tofflor håller sig länge. Rengör och vårda dina tofflor genom att borsta av smuts och damm med hjälp av en mockaborste.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)
A
A

Finns det inte några i större storlek, som är just rosa?

 · Svara · 
Emma, Footway

Hej!
Nej denna modell går upp till Storlek 41 så det finns inte större storlekar än så i denna färg :frowning:

 · Svara · 
C
Carina

Är de gjorda helt i fårskinn?

 · Svara · 
N
Nikol, Footway

Hej Carina! Nej, det är de inte. Det yttre är även av mocka och sulan är av läder :slight_smile:

 · Svara · 
M
Maja, footway

Hej hur är dessa tofflor i storleken? Är dom stora eller ska man ta den storlek man har i vanliga fall?

 · Svara · 
P
Patrik, Footway

Hej Maja,

Vanligtvis så är Shepherd små i storleken, så skulle tipsa dig att testa en storlek större.

 · Svara · 
C
Charlotte Bengtsson

Jättenöjd med mina Shepherd. Varma och sköna. :blush:

 · Svara · 
C
Christopher

Hej!
Köpte ett par av dessa till min sambo i julklapp, men nu när hon öppnade dom så kände hon att de är trasiga på insidan! Innermaterialet har nossnat vid ena stortån och detta blev hon ju självklart väldigt besviken över. Då hon inte kommer kunna använda dom med detta fabrikationsfel pga diskomfort så behöver vi byta dom, men jag läste på er hemsida att jag kan returnera och beställa om. Behöver hjälp då jag köpte dom under en kampanj och ni nu har höjt priset avsevärt, vilket gör att jag måste betala massa extra isåfall.
VI är båda otroligt besvikna över detta, att det är fel på tofflorna när man får dom och det inte står något om hur man ska gå till väga.

 · Svara · 

29062 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×