Skorna skickas idag om du beställer inom 12:40:50
Shepherd
Shepherd - Emmy Toffel Stone
Shepherd - Emmy Toffel Stone
Shepherd - Emmy Toffel Stone
3D
Shepherd
Emmy Toffel Stone
547 kr
  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun

Passform:

Liten

Yttermaterial:

Mocka

Innermaterial:

Ull

Sula:

Läder

Varumärke:

Artikelnummer:

03174-00

Shepherd Emmy Toffel StoneOm du vill unna fötterna något av det bekvämaste i skoväg, kanske ett par Shepherd Emmy Toffel Stone kan locka? Dessa fårullstofflor kommer från det populära varumärket Sheperd of Sweden, ett företag som sedan starten har fokuserat enbart på fårull. Tofflorna har många spännande egenskaper och en otrolig passform som håller dina fötter varma och sköna hela året.

Skor som andasDet låter kanske lite konstigt, men faktum är att fårull faktiskt har ventilerande egenskaper. Trots att ull är varmt och gosigt har det en förmåga att transportera luft så att fötterna håller sig lagom varma och torra. Fårull har dessutom fuktabsorberande egenskaper, vilket är skönt eftersom fötterna inte blir svettiga i ett par Shepherd Emmy Toffel Stone.

Ge fötterna det bästaHela livet går vi och står vi på våra fötter, de får stå ut med en hel del. Se till att verkligen skämma bort fossingarna, så de kan göra sitt jobb. Med ett par Shepherd Emmy Toffel Stone kan fötterna få en behaglig upplevelse varje dag, hela året. Använd tofflorna i hemmet eller ta med dig ett par till jobbet.

En annorlunda kvalitetFårull är ett fantastiskt material och det inte bara för att det både är lufttransporterande och fuktabsorberande. Fårull är dessutom antibakteriellt – det håller sig fräscht. Med andra ord behöver du inte tvätta tofflorna om du inte råkat få en fläck eller liknande. I så fall fungerar en mild tvållösning.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

M
Maria

Varma mjuka tofflor som räddar mina frusna fötter och blir det extra kallt kan man vika upp skaftet så de även värmer över vristen. Myyys!

 · Svara · 
Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

29994 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×