Sixtyseven
Sixtyseven
Esja 77178 Oleato Black
957 kr
(1 197 kr)
inkl. moms

Kunddata

Sixtyseven upplevs som normala i storleken enligt 1546 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Läder

Innermaterial:

Ull

Sula:

Gummi

Klackhöjd:

3,5 cm

Varumärke:

Artikelnummer:

52163-00

Sixtyseven Esja 77178 Oleato BlackSixtyseven är ett spanskt varumärke med sin bas i Alicante. De tillverkar snygga skor för kvinnor som vågar sticka ut lite. Sixtyseven Esja 77178 Oleato Black är ett par skor i Chelseaboots-modell som passar perfekt för den nordiska hösten och vintern. Skorna är nämligen varmfodrade och känns mjuka och sköna att använda.

Snygga damskor för de kyliga tidernaDessa skor är gjorda av läder. Det är ett material som skyddar mot väta och vind på ett effektivt sätt. Du kan med fördel använda skorna både under hösten och under vintern när det är kallt och blåsigt. Skorna har en klack på 3,5 cm och en gummisula som ger dig ett bra grepp även när det är halt.

Stilrena skor som passar alltDet spelar ingen roll vilka kläder du har. Med Oleato Black från Sixtyseven ser du ändå stilfull och elegant ut. Skorna har resårband på bägge sidor, något som gör dem enkla att sätta på sig och ta av sig.

Skötsel av läderskorLäderskor är relativt enkla att ta hand om. Genom att använda skovax eller skokräm kan du få lädret att behålla sin mjukhet och sin fina färg. Du kan även impregnera skorna för att ge dem ett bättre skydd mot fukt och smuts.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

E
Eva
T
Therese
N
Nathalie
Visa fler inlägg

28451 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK