Kunderna har ordet

Skor i all ära men det som är viktigast för oss på Footway är DU. Jeanett på Kundservice, och alla vi andra på Footway, blir jätteglada om du hör av dig och berättar vad du tycker om oss. Hyllningar och skäll, allt är viktigt för att vi ska kunna förbättra din upplevelse. Här kommer några röster som gör oss extra stolta:

Ingela:
Helt sjukt! Beställde mina skor igår och nu är de hemma hos mig! Bara helt otroligt! Jättenöjd! Ni måste ha en helt fantastisk och engagerad personal, hoppas ni uppskattar dem för det. Dessutom var skorna helt perfekta!


Eva:
Supertrevligt bemötande och så snabb leverans att jag inte hann börja vänta! Kanonbra pris dessutom! Mycket nöjd!!! Tack!


Anita:
Tack för att ni är så kundorienterade jag kommer att rekommendera er för alla jag känner. Enkelt och smidigt. Precis som man vill att det skall fungera.


Patricia:
Har aldrig fått en snabbare och smidigare leverans någonsin ni är helt överlägsna. Så nöjd, kommer verkligen att Rekommendera er till allt och alla!


Malin:
Måste passa på att framföra att jag är superimponerad av er fina service på Footway. Har (tyvärr) fått reklamera ett par skor tidigare och det går alltid snabbt att få svar och med ett trevligt bemötande. Har även ringt er kundtjänst och fått lika bra service där och skorna snabbt levererade. Tack för fin service!


Jenni:
Jag är imponerad! Ni gör det snabbt, enkelt billigt och framförallt trevligt att handla av er. Ni är ett enkelt val när man handlar skor online. Massor av rosor till er.


Susanne:
Ni är SÅ bra att ha att göra med, snabba, trevliga och serviceinriktade. Ska rekommendera er varmt för alla vänner!


Annika:
Beställde skor igår söndag kl 15.00 måndag 09.30 fick jag sms att de fanns att hämta!!!! Otroligt snabb service! Jag är riktigt imponerad har aldrig varit med om så snabb leverans!Tusen tack Ni är guld värda!!!!


Majvor:
Har för första gången skickat efter skor från Er. Har aldrig trott att man skulle kunna få skor som passar om man skickade efter, men Oh vad jag blev nöjd med detta. Jag gick efter er beskrivning att mäta foten och det stämde precis och skon är jättelätt och skön att ha på sig. Känns underbart.


Hjördis:
Ni är otroliga!! Unika!! Man blir ju så innerligt glad.


Visáre:
Vilket fantastiskt serviceminded företag ni är! Ville bara säga tack för snabb åtgärd och trevligt bemötande, kommer definitivt rekommendera er till alla jag känner samt sociala medier.


Sara:
Jag är en bakåtsträvare när det gäller skor. De ska inspekteras, klämmas på och provas innan jag slår till. Detta var första gången jag beställde skor via nätet, och allt har funkat klockrent. Är supernöjd och kan tänka mig att sträva framåt hädanefter. Ett stort plus för er positiva och ovanliga kommunikations-strategi! Man blir ju glad av att få mail från er


Birgitta:
Ni är det absolut suveränaste företag som jag beställt ifrån, och jag har testat många. Så snabba på allting och vilken superordning. Jag har varit så himla nöjd alla ggr jag haft med er att göra. Jag bugar och tackar.


Malin:
Ni på Footway är helt underbara. Bästa kundservicen, snabb leverans, bra mejl med info genom hela köpet m.m. Ni är en förebild för alla butiker med internethandel.


Maria:
Ville bara säga att jag verkligen uppskattar era charmiga mail, er fantastiskt fina service (helt outstanding!) med bekräftelse på att paketet finns framme etc. Jag gillar er verkligen och ni "sticker ut" i positiv bemärkelse bland alla nätbutiker just genom detta :-) Bra jobbat!!


Eva:
Skickade tillbaks mina skor denna gång - men jag vill skriva och berätta att jag är grymt imponerad hur vänligt, bekvämt och på alla sätt bra hela ert upplägg på Footway är :) :) :) Man känner sig som insvept i ett vänlig och skönt rosa moln i allt från det praktiska förfarandet, till text, till kundbemötandet overall. Jag har aldrig varit med om maken!Ni får 10 guldstjärnor av 10 möjliga och jag kommer DEFINITIVT att välja Footway nästa gång jag handlar skor på nätet ... och nästa... för ni är TOPPEN!!!Rune:
Tack dom är passformiga och sköna. Jag skall rekommendera Footway till alla mina kompisar och vänner det är ett billigt alternativ om man tänker köpa nya skor. Man går ju in på en skoaffär och provar ut ett par skor och sedan ser man på er sida om ni har dom. Sedan är det bara att beställa. Svårare än så är det inte.

Susanne:
Jag vill skicka en stor kram till Footway. Jag hämtade ut mina skor som ni skickade till mig så himla sköna jag har nog aldrig nånsin haft så sköna skor som Graninge. Jag gick direkt till närmaste toalett och tog på mig dom nya skorna. Gummistövlarna tog jag hem i en plastpåse. Tusen tack för dom underbara skorna. Jag ska använda dom med värdighet. Tur att ni finns Footway.


Gert:
Jag måste bara skriva och säja att jag är djupt imponerad av Er. Bestämde igår att jag skulle behöva köpa nya bruna skor. Behövde dem på lördag, och undrade om jag skulle hinna få dem före fredagen då jag skall åka iväg. Sagt och gjort jag beställde skorna igår tisdag på dagen, och jag hade skorna idag onsdag. Säger bara RESPEKT bra jobbat!


Karin:
Åh vad det är roligt att handla hos er! Trevlig orderbekräftelse, som fick mig dra på smilbanden, lika så mailet när de skickades. Supersnabb leverans, och sist men inte minst..så snygga och sköna! Mina elever och kollegor kommer nog bli lika glada som jag, över att hösten lyses upp av mina färgglada sandaler!


Sirkku:
Det är väl ni som gjorde min tråkiga jobbdag rolig. Viket otroligt gensvar från er..tror hela personalenspringer runt, leende o packar skor för brinnande livet, ser det framför mig :) Snacka om härlig snabb service, tack.Nu är det bara att vänta på mina nya skor, hoppas dom är kanon och jag handlar gärna fler gånger av er och rekommenderar er vidare till vänner,tack !!


Bengt:
Jag vill bara säga att jag är imponerad av er info och service. Inte många som uppmanar kunderna. "Ring och prata med oss". Dom flesta har policyn "ring inte till oss och besvära". Tack!


Lennarth:
Har berömt Er mycket förut, på grund av så fint mottagande och hjälpsamhet,men också på grund av er otroliga snabbhet!! Och nu visar ni exemplarisk även vid reklamationer!!!Ert betyg 12 av 10 !!!!!!


Ps har redan köpt nya skor av Er, så klart!


Maria:
Vill bara säga tack för er positiva attityd! Känner mig glad när jag handlat hos er!Keep up the good work!


Maria:
Ni är verkligen bäst på service!! Jag tipsar flera om er så ni vet :-) T.o.m en gång i en barnskobutik. Där stod en mamma och skulle handla flera skor till sina barn till betydligt högre pris än hos er. Så hon tackade så mycket och gick glatt hem och skulle beställa sa hon. Busigt av mig men snällt mot henne :-)


Catarina:
Ni är snabbast i världen :):)

Amanda:
Belöningen att beställa från er är bara positiva vinster; bra priser, stort utbud, omedelbar leverans och ett gott bemötande.

31096 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×