Hush Puppies
Hush Puppies
Felt Slipper BLK

Skon är tyvärr slutsåld

  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Grå, Lila

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Tyg

Sula:

Syntet

Varumärke:

Artikelnummer:

51866-00

Hush Puppies Felt Slipper BLKHär har du ett par riktigt klassiska herrtofflor i snygg design. Hush Puppies Felt Slipper BLK är en skön filttoffel i ett skotskrutigt mönster. Nyansen går i grått och tofflorna kan bäras både i hemmet och på kontoret. Perfekta för alla kyliga morgnar när golven är kalla.

Skönt med filtFilttofflor är underbara att gå i, särskilt dessa från Hush Puppies. Den smarta slip-on-designen gör tofflorna superenkla att ta av och på sig. Tofflorna har en mjuk och relativt stötdämpande sula som är bekväm att gå omkring i hemma. Inuti tofflorna finns ett skönt foder som omfamnar fötterna på ett behagligt sätt.

Den klassiska toffelnHush Puppies Felt Slipper BLK är en otroligt klassisk toffelmodell som passar alla stilmedvetna herrar. Tofflorna kan med fördel bäras hela året utan att de blir för varma. Det tunna fodret är lagom varmt och håller fötterna vid en behaglig temperatur. Använd dem barfota eller med ett par sockar.

Skötselfria tofflorTill skillnad från skor som du bär utomhus behöver dessa Hush Puppies Felt Slipper knappt någon skötsel. Eftersom du har på dig tofflorna inomhus blir de inte utsatta för smuts och vatten. Om du vill kan du torka rent gummisulan ibland, men i övrigt krävs ingen skötsel.
Visa mer.

Diskussion

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

30892 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×