Kavat
Kavat
Fors XC Black

Skon är tyvärr slutsåld

  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören, Dragkedja

Artikelnummer:

51737-00

Kavat Fors Xc BlackSkor för barn och ungdomar är det nästan inget företag som gör bättre än det svenska företaget Kavat. De har under många år tillverkat skor med målet att bli bäst i världen på detta. Med skomodellen Fors visar de att det även kan tillverka moderna kängor av högsta kvalitet.

Läderskor med mjuk vadderingDet är inte bara själva designen som gör dessa svarta kängor så populära, även om den naturligtvis bidrar. Kängorna är tillverkade med Kavats XC-läder. Detta läder har många bra egenskaper. Det är bland annat vattenavvisande och slittåligt.

Helt svarta kängor – tufft och stiligtDessa skor är svarta förutom vissa detaljer, som exempelvis öljetterna och dragkedjan som har en glansig guldfärg. Kängorna kan enkelt matchas med ett par snygga jeans för att skapa en tuff klädstil. Kavat Fors kan användas av både killar och tjejer.

Skötselråd för kängor från KavatXC-läder är slitstarkt och bra men kan behöva lite vård ibland. Ett tips är att impregnera kängorna tidigt, på så sätt är de skyddade mot smuts och regn direkt. Använd skovax eller skokräm för att återfukta och vårda lädret. Borsta med en skoborste för att arbeta in skovårdsprodukten och få till en fin puts efteråt.
Visa mer.

Diskussion

Vad för material är filt fodret?

Svara
Emma, Footway

Det är syntet.

Är dom fodrade?

Svara
Emma, Footway

Ja dessa har ett filt foder

Kan en vuxen använda denna? Hur har ni fått fram måtten i mm i storlekarna?

Svara
Emma, Footway

Ja dessa kan en vuxen ha De kan vara lite smalare i storlekarna än vanligt. Innermåtten har vi fått från leverantören kavat.

är dessa läder?

Svara
Jeanett, Footway

Ja, det är de.

toppen kängor ja vuxen med storlek 35 . snygga otroligt sköna ,lätta trotts riktig gummisula,brukar kunna kännas tunga. slipper frysa /halka i vinter

Svara

Vart hittar jag innermåtten till denna modell? Finns inte med i storleksguiden,

Svara
Emma, Footway

Vilken storlek är du intresserad av?

Visa mer
Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

30877 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×