Pax
Pax
Ganasch Black
447 kr
(497 kr)
inkl. moms

Kunddata

Pax upplevs som normala i storleken enligt 2976 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Grå

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Detaljer:

Dragkedja

Artikelnummer:

22231-00

Pax Ganasch BlackPax är ett svenskt skovarumärke som ingår i New Wave Group. I mer än 80 år har de tillverkat skor i Örebro och än idag kommer det nya snygga skomodeller därifrån. Pax Ganasch Black är ett par sköna boots för barn. Skorna har det traditionella Jodhpurs-utseendet och är varma och bekväma för barnens fötter.

Skyddar mot fuktDessa skor är gjorda av läder. Det är ett material som ser fint ut och som även skyddar fötterna mot fukt och kyla på ett bra sätt. Du kan även använda impregneringsspray för att ge skorna ett ännu bättre skydd mot regn och lera.

Bra för lek och skojDe svarta och stilrena skorna passar bra när barnen vill kunna leka och ha det roligt på ett bekvämt sätt. Eftersom skorna har ett resårband och en dragkedja så är de enkla att både sätta på sig och ta av sig. På så sätt behöver barnen inte hjälp, de kan sätta på sig sina skor helt själva nu.

Råd för rengöringDessa skor är tillverkade av läder och bör därmed vårdas relativt regelbundet. Skulle skorna bli lite smutsiga så kan du använda en borste eller en fuktig trasa för att ta bort detta med. Med skokräm eller skovax kan du återfukta lädret så att det förblir mjukt och fint länge.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

28804 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK