Asics
Asics
Gel Pulse 8 Diva Pink/White/Dark Purple
847 kr
(997 kr)
inkl. moms

Kunddata

Asics upplevs som små i storleken enligt 2073 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Lila, Röd, Rosa

Yttermaterial:

Syntet

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

59079-01

Asics


Asics är en japansk skotillverkare vars namn kommer från det latinska uttrycket Anima Sana in Corpora Sano, vilket betyder ”Hälsosam själ i en hälsosam kropp”. Ett passande namn, då de flesta vet hur mycket regelbunden träning gör underverk för hälsan! Asics ligger bakom några av de teknologier vi idag tar för givet, så som gel-dämpning i hälen. Skorna utvecklas för löpare som ställer krav på sin utrustning, alltid med komfort och support i första rummet. 

Gel Pulse 8


En av Asics mer populära modeller, Asics Gel Pulse 8 utlovar en fantastisk komfort i löpningen tack vare dubbel dämpning i bak och fram, och en Super SpEVA undersula. Skons överdel är konstruerad för att passa tätt runt foten, samtidigt som materialet är ventilerande. Skon har en låg vikt tack vare materialvalet och mesh-materialet i överdelen. 

Diva Pink/White/Dark Purple


En livlig och spännande kombination av färger som syns! Skorna är enhetligt formgivna utan onödiga detaljer, som låter den färglada designen tala för sig själv. Fyll dina dagar med färg och fyll dina dagar med löpning - här har du produkten som gör båda två.

Sköt om dina fina skor


Ta hand om dina skor, så håller de sig snygga längre. Använd en gammal tandborste för att ta bort intorkad lera från utomhusspåret. Tvätta sedan skorna med en fuktig svamp och en mild två. Låt dem sedan torka inomhus i minst 12 timmar. 
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

L
lufsen07
M
Mari
M
Marianne Stålgren
Visa fler inlägg

28608 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK