Kavat
Kavat
Gimo Blue

Skon är tyvärr slutsåld

  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Blå

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Gummi

Innermaterial:

Ull

Sula:

Gummi

Klackhöjd:

2 cm

Skafthöjd:

23 cm

Skaftvidd:

30,5 cm

Varumärke:

Artikelnummer:

51752-00

Kavat Gimo BlueAtt plaska och hoppa i vattenpölar är ju jättekul! Blöta och kalla fötter är inte lika roligt. Med ett par Kavat Gimo Blue kan barnen leka obekymrat när regnet öser ner. Dessa blåa stövlar är varmfodrade och håller garanterat fossingarna torra, varma och glada.

Varmt och torrtKavat har under många år tillverkat sköna barnskor av högsta kvalitet, Kavat Gimo Blue är inget undantag. Stövlarna är tillverkade av ett kraftigt gummi och har ett värmande foder. För att barnen ska få ett bra grepp är stövlarna försedda med en kraftigt mönstrad yttersula.

Perfekta stöveln för hela åretRegn och rusk förekommer under hela året men för att barnen ska kunna använda samma par stövlar oavsett årstid, är det värmande fodret otroligt smart. Kavat Gimo Blue passar perfekt alla regniga dagar, oavsett om det är mitt i juli eller en kylig decemberdag.

Lättskött är bäst!


Kavat Gimo Blue är gummistövlar som inte behöver någon större skötsel. Stövlarna kommer förmodligen att bli smutsiga och detta gör ingenting. Du kan enkelt skölja av stövlarna under kranen eller torka av dem med en fuktig trasa. Om den fodrade kanten blivit smutsig kan du gnugga försiktigt med vatten och lite tvål.
Visa mer.

Diskussion

Har inhandlat dessa idag till Gus han behöver nya samt att dessa är varmfodrade. Footway hade 22% rabatt idag på allt.

Svara

Rejäl sula och varmt foder i ull. Upplever dem något smala i skaftet.

Svara
Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

30819 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×