Kavat
Kavat
Gimo WP Black
387 kr
inkl. moms

Produktbeskrivning

Avdelning:

Funktion:

Varmfoder, Vattentät

Kategori:

Färg:

Svart

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Gummi

Innermaterial:

Ull

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

60002-23

Kavat Gimo WP BlackGimo är en svart, varm gummistövel som är riktigt prisvärd. Den passar perfekt för regniga och snöiga dagar.

Rejäla och tåligaKavat har en lång historia av tillverkning av högkvalitativa skor och stövlar, framför allt för barn. Idag är de kända för att skapa rejäla och hållbara skor som till och med är populära på andrahandsmarknaden.

Material och funktionGimo är tillverkad av återvinningsbart SEBS-gummi, vilket är helt fritt från PVC. Fodret är gjort av ullmix och är enkelt att ta ur stöveln. På det sättet kan du torka fodret om det blivit blött. Dock ska det inte torktumlas, för då kan det blir förstört. Självklart är stöveln helt fri från fluorkarboner.

Ta hand om stövlarnaGummi är ett material som inte andas, så stövlarna bör torka ur och vila mellan användningstillfällena. Stöveln bör alltså inte användas dagligen utan ska ses som ett komplement till andra skor eller stövlar. Komplettera gärna stövlarna med en extra innersocka. Om du vill använda stöveln utan foder så behöver den kompletteras med en innersula. Innermåttet blir ca 1,7 cm längre utan foder. Det går bra att tvätta stöveln i maskin i 30˚.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

A
Anna Brandi
Caroline, Footway

Hejsan :slight_smile: Du kan se storleksguiden ovanför rulgardinen för storlekar :slight_smile: Jag kikade och det visar sig att storlek 27 har ett innermått på 16,5 cm.

0
T
Tamara S
A
Alicia, Footway

EU 27 = 165 mm borde passa. :smiley:

0
E
Elin Andersson
J
Juni, Footway

Hejsan,

Storlek 23 = 141mm
Storlek 24 = 148mm
:slight_smile:

0
Visa fler inlägg

31254 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK