Kavat
Kavat
Gimo Yellow

Skon är tyvärr slutsåld

  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Gul

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Gummi

Innermaterial:

Ull

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

51752-03

Kavat Gimo Yellow

I över femtio år har Kavat gjort skor som är både praktiska och snygga till barn i olika åldrar. Dessa gummistövlar i härlig gul färg är själva sinnebilden av ett par klassiska Kavatskor, rejäla men samtidigt roliga och fina.

Återvunnen och giftfritt gummi

Denna fina gummistövel från Kavat är varmfodrad för de kallare och riktigt slaskiga dagarna med ett ullfoder som även är uttagbart för enkel rengöring. Själva stöveln är tillverkad i återvunnet SEBS-gummi, som är fri från PVC, teflon, PTFE och andra fluorerande klorväten.

Kul i gul

Det är roliga stövlar för barn som behöver skydd mot det kallare halvårets många blöta dagar. Det sköna ullfodret i grått kontrasterar fint mot det gula gummit, och eftersom det är uttagbart är detta gummistövlar som går att använda även när det är lite varmare ute.

Smidig rengöring

Tack vare det uttagbara ullfodret kan du enkelt rengöra dessa stövlar efter leriga dagar. Faktum är att hela stövlarna är tvättbara i maskin i 30°. Gummi är ett material som inte andas, och därmed bör stövlarna vädras ur rejält efter varje användning. Då kan du även ta ur ullfodret så att det får vädra för sig själv.
Visa mer.

Diskussion

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

30870 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×