Skorna skickas idag om du beställer inom 10:59:24
Birkenstock
Birkenstock - Gizeh Regular Silver
Birkenstock - Gizeh Regular Silver
Birkenstock - Gizeh Regular Silver
3D
Birkenstock
Gizeh Regular Silver
635 kr
(797 kr)
inkl. moms

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Blå, Brun, Silver

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Syntetiskt Läder

Sula:

Gummi

Detaljer:

Spänne

Artikelnummer:

14811-05

Birkenstock Gizeh Regular Silver


Tyska Birkenstock har funnits sedan 1700-talet och exporterar skor och sandaler till hela världen. Sandalmodellerna bottnar i tankar kring ortopedi och anatomi och många av dess bärare är hårt arbetande personal inom sjukvården. Birkenstock Gizeh Regular Silver passar både till vardags och till fest, trots att de är både bekväma och saknar klack!

Fotriktigt och glamoröst på samma gång!


Gizeh Regular Silver är en kvinnlig sandal med normal passform och yttermaterial i syntet. En tunn svart gummisula syns under den fotriktigt formade innersulan av naturkork. Ovandelen är glamoröst silverfärgad. Birkenstocks sandaler kallas ibland för fotbäddar - det är inte svårt att förstå varför. Skon förbättrar hållningen och ökar blodcirkulationen.

Bekväma fötter är glada fötter


I ett par Birkenstock Gizeh Regular Silver går du lätt gata upp och gata ner i spännande sommarstäder hela semestern lång. På dagen matchar du med pastellfärgade shorts, på kvällen med en ljuv sommarklänning. Är det fest? Ta den lilla svarta och matcha med ännu fler silverglänsande detaljer.

Var snäll mot sandalerna


Sandalerna är snälla mot dina fötter. Se till att återgälda vänligheten. Torka av dem då och då, även på korkytan när du inte ska använda dem på några timmar. Då känns de luftiga och fräscha igen nästa gång du ska ha dem.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

29349 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×