Kavat
Kavat - Grytgöl WP Pistage
Kavat - Grytgöl WP Pistage
Kavat - Grytgöl WP Pistage
3D
Kavat
Grytgöl WP Pistage
297 kr
inkl. moms
  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Turkos

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Gummi

Sula:

Gummi

Klackhöjd:

2,5 cm

Skafthöjd:

20 cm

Skaftvidd:

34 cm

Varumärke:

Artikelnummer:

60050-36

Kavat Grytgöl WP PistageDet här är en stövel för glada fötter i sommarregn och vattenpölar. Designen är inspirerad av den klassiska stöveln. Snittet är rakt för normal rörelsefrihet. Storleken är normal. Det här är en härlig stövel i fin färg!

Företaget KavatOrdet “Kavat” betyder rejäl eller tuff och det är verkligen vad Kavats skor är. De robusta skorna kan ärvas av generation efter generation. En fantastisk sko för barn som älskar att leka ute. Köper du Kavat vet du att du får skor som är tillverkade med kärlek och omsorg.

En rejäl och varm stövelGrytgöl är en vacker och stilren gummistövel som håller barnets fötter både torra och bekväma även regniga dagar. Stöveln är tillverkad av återvinningsbart SEBS-gummi som är helt PVC-fritt. Den stötdämpande innersulan är urtagbar. Invändigt är stöveln fodrad med textil vilket hjälper till att hålla barnets fötter varma. Stövlarna är helt fria från teflon, PTFE och andra fluorerande kolväten.

Tvättas i maskinStöveln går att tvätta i maskin på 30° vilket gör att den passar för dig som inte vill lägga ner tid på att ta hand om stövlarna. Mycket bekvämare än så kan det faktiskt inte bli!
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)
T
Tilda

Hej är dessa stövlar varmfordrade?

 · Svara · 
Kashira, Footway

Hej,

Dessa är inte varmfodrade :slight_smile:

 · Svara · 

28810 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×