Asics
Asics - Gt-1000 6 Gs Victoria Blue/Yellow/dark Blue
Asics - Gt-1000 6 Gs Victoria Blue/Yellow/dark Blue
Asics - Gt-1000 6 Gs Victoria Blue/Yellow/dark Blue
3D
Asics
Gt-1000 6 Gs Victoria Blue/Yellow/dark Blue
547 kr
inkl. moms
  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Blå

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Tyg

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

60054-79

AsicsNär du packar upp dina nya Asics ur kartongen kan du känna dig försäkrad om att de har genomgått rigorösa tester för att garantera både säkerhet och komfort. Decennier av produktutveckling har lett till genomtänkta, bekväma skor för löpare på alla nivåer, inklusive våra mindre löpare.

GT-1000 6 GsDe här skorna är gjorda för löpning. Det sköna anslaget från Duomax-sulan garanterar långvarig komfort i spåret samt minskad risk för skador. Ovansidan är tillverkad i mesch för bästa ventilation under varma, svettiga träningspass. I hälen hittar vi chockabsorberande gel för mjuka men ändå stadiga anslag i steget.

Victoria Blue/Yellow/dark BlueDen här modellen av Asics populära GT-1000-6-GS kommer i barnstorlek, med samma höga prestanda vi är vana med från vuxenmodellen. Färgen går i blågult, som den svenska flaggan. En perfekt löpdojja att springa runt midsommarkransen med, oavsett väder!

Ta hand om dina skor

Efter ett tag kan det hända att dina snygga blå/gula-skor behöver en rengöring. Avlägsna lera och smuts med en gammal tandborste och använd sedan en svamp, ljummet vatten och en mild tvål för att rengöra skorna. Låt sedan skorna torka i rumstemperatur, på säkert avstånd från element eller andra värmekällor. Skosnörena går utmärkt att tvätta i maskin vid behov.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

28810 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×