Asics
Asics
Gt-1000 6 Seashell Pink/begonia Pink/whi
957 kr
(1 197 kr)
inkl. moms

Kunddata

Asics upplevs som små i storleken enligt 2073 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Röd, Grå, Rosa

Yttermaterial:

Tyg

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

60054-88

AsicsAsics grundades år 1949 i Kobe, Japan. De har sedan dess utvecklats till att bli en av världens största producenter av sportutrustning, där 66% av verksamheten är träningsskor. Genom rigorösa produkttester med stenkoll på marknaden är Asics idag respekterade globalt som en skotillverkare i premiumsegmentet.

Gt-1000 6Alla löpare som springer regelbundet märker snart att vissa skor passar bättre än andra. Gt-1000 6 är ämnade för att ge extra stöd till de som överpronerar i löpsteget. Tillsammans med skons övriga finesser som gel-dämpning, sula i memory foam och hög ventilation kan man räkna med högsta komfort vid löpningen.

Seashell Pink/begonia Pink/whiteTänk dig en sandstrand på någon härlig karibisk ö, där de rosa snäckorna ligger utspridda i den vita sanden. Här hittar du inspirationen till dessa vackra, pastellfärgade skapelser som står ut från mängden. En glad, uppiggande färg som förvandlar varje träningstillfälle till en varm sommardag.

Vårda skorna på bästa sättFör att behålla dina rosa underverk i bästa skick är det viktigt att rengöra dem regelbundet. Asics rekommenderar en gammal tandborste för att ta bort intorkad smuts, samt varmt vatten, mild tvål och en mjuk svamp för att avsluta jobbet. Låt sedan skorna torka i rumstemperatur.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

Inlägg på andra språk

K
Krisztina Ádám
Översätt
A
Austen Lenihan
Översätt
A
Angela
Översätt

28115 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK