Asics
Asics - Gt-1000 6 Victoria Blue/dark Blue/Orange
Asics - Gt-1000 6 Victoria Blue/dark Blue/Orange
Asics - Gt-1000 6 Victoria Blue/dark Blue/Orange
3D
Asics
Gt-1000 6 Victoria Blue/dark Blue/Orange
1 197 kr
inkl. moms

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Blå

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Tyg

Sula:

Gummi

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

60054-77

AsicsJapanerna kan sina skor och Asics är ett lysande exempel på just detta. Oavsett om du tar en joggingrunda ibland för att koppla av efter jobbet eller tränar hårt som långdistanslöpare, hittar du hos Asics de bästa redskapen som tar dig i mål, varje gång.

Gt-1000 6De som springer med överpronation bör titta närmare på GT-1000 6. Sex olika teknologier samlas för att ge löparen hög komfort, till ett rimligt pris. Gel i hälen, extra hållbar yttersula, IGS (Impact Strike System) som guidar träffytan genom hela steget, med mera. En högteknologisk sko med låg, skön vikt.

Blue/dark Blue/OrangeKlara, pigga färger är alltmer populärt i spåren och Asics är inte sena att haka på den trenden. Den här modellen kommer i en klassisk klarblå design, med en orange sula som ger en uppiggande kontrast. En stilren modell utan onödiga krusiduller som passar de flesta.

Ta hand om dina skorMed tanke på vårt nordiska klimat är det ibland nödvändigt att rengöra sina skodon, speciellt om man tänker använda dem inomhus i framtiden. Förstör inte skorna med tvättmaskinen, utan rengör dem i stället med ljummet vatten, en mjuk svamp och mild tvål så blir de som nya.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

29132 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×