Scholl
Scholl - Heaven AD Black
Scholl - Heaven AD Black
Scholl - Heaven AD Black
3D
Scholl
Heaven AD Black
517 kr
(647 kr)
inkl. moms
  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Detaljer:

Kardborreband

Artikelnummer:

06937-00

Scholl Heaven AD BlackScholl är ett amerikanskt företag som specialiserat sig på bekväma skor, tofflor och sandaler. Med modellen Heaven visar Scholl att de även kan tillverka sandaler med en annorlunda design. Dessa tofflor skiljer sig verkligen från mängden på ett positivt sätt.

Remmar som går att anpassaDessa sandaler består av i princip fyra remmar av läder. De sitter över tårna, vristen, hälen och längst med fötterna. Vrist- och tåremmarna går att justera, så att sandalerna sitter perfekt. Som alltid så använder Scholl sig av sin specialutvecklade sula. Den är gjord av kork och latex och designad för att följa fotsulans former.

Hemmasandaler eller sommarsandalerHeaven från Scholl går att använda både utomhus och inomhus. De sitter bekvämt och avlastar fötterna på ett bra sätt. Den annorlunda designen passar bra till shorts under sommaren. Du kan med fördel ta med dig sandalerna under semestern också.

Vård och skötselFör att se till att skorna håller sig fina bör du undvika fukt och direkt solljus. Skulle sandalerna bli blöta, torka och rengör med trasa. Du kan även smörja in remmarna med skokräm. Låt inte sandalerna ligga i värme eller direkt solljus. Det kan få materialet på sandalerna att torka ut och få sprickor.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)
A
Anonym

Tyvärr har jag problem med hallus valgus, och remmen kom precis på knölen, så jag törs inte behålla skon

 · Svara · 
S
Sara lycksell

Allt i ett på resan ! skön på promenaden och och passar även den lilla svarta

 · Svara · 
V
Viveka

Katastrof!!!
Har nu haft dessa sandaler i drygt två månader. Efter några dagar hade remmarna släppt från korksulan. Nu upptäckte jag sprickor tvärs igenom sulan på ett par ställen...
Har aldrig haft ett par sämre sandaler någonsin!

 · Svara · 
J
Jari Kinnunen

Jag har använt mina under fyra somrar och förra sommaren släppte en rem, men det ordnade en skomakare. Nu har de nog gjort sitt, använder dem fortfarande men de har sprickor i korken och sulorna är slitna. Kommer att fortsätta köpa dem, de är lite annorlunda och mycket sköna att gå i.

 · Svara · 
6
60374

idag hämtade jag mitt nionde par Scholl Heaven, har använt .dom sedan 1997 både inne vintertid och ute om sommaren, de bästa och snyggaste sandaler som finns .Jag har problem med hallus valgus, de passar perfekt med remmen framför stortån. Jag har alltid ett nytt par i reserv. hoppas de kommer finnas kvar i sortimentet

 · Svara · 
I
Ingrid

Fina skor men tyvärr fick jag skavsår vid spännena. Därför retur.

 · Svara · 
A
Adam, Footway

Åh vad tråkigt :confused:

 · Svara · 
K
Kerstin Bokström

Denna scholls sandal är helt underbar jag älskar dom.
Är mycket sköna o bekväma synd att jag får fotsvett i dom men det finns skorengöring och då blir det bra igen.

Kerstin

 · Svara · 
B
Berit Wilén

Hej. Är absolut den bästa, skönaste sandal jag haft är nu inne på 2:ndra paret , de håller ju i flera år. Ett tips , även jag får fotsvett i dessa och när jag kommer hem så strör jag på " Bikarbonat" i dom , låt stå så att fukten sugs upp . Sedan är det bara att borsta bort kvarvarande bikarbonat. Toppen. Lycka Till.

 · Svara · 

28810 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×