Johnny Bulls
Johnny Bulls - High Zip Back Brown/Gold
Johnny Bulls - High Zip Back Brown/Gold
Johnny Bulls - High Zip Back Brown/Gold
3D
Johnny Bulls
High Zip Back Brown/Gold
1 292 kr
(1 847 kr)
inkl. moms
  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Klackhöjd:

4 cm

Skafthöjd:

40 cm

Skaftvidd:

36 cm

Detaljer:

Dragkedja, Spänne

Artikelnummer:

49753-01

Johnny Bulls High Zip Back Brown



Johnny Bulls är ett varumärke vars skor är inspirerade av vilda västern och bikerkulturen. Det är något som märks direkt på skornas utseende. Skorna är tillverkade av högkvalitativt läder och har många fina detaljer. Detta gäller naturligtvis även för Johnny Bulls High Zip Back Brown. Dessa långa läderstövlar för kvinnor ger en elegant och välklädd look. Skorna har en skafthöjd på hela 40 cm och klackar som är fyra cm höga. Detta ger Johnny Bulls High Zip Back Brown ett väldigt distinkt utseende. Du sätter på dig skorna med hjälp av en lång dragkedja. Denna hittar du på stövlarnas baksida.

Läder av högsta kvalitet



Johnny Bulls High Zip Back Brown är tillverkade helt i äkta läder. Sulan är gjord av gummi, något som ger dig ett bra grepp även under vintern när det är halt ute. Dragkedjan på baksidan gör att du snabbt kan få på dig skorna och underlättar även när du ska ta av dig dem. Johnny Bulls High Zip har även två spännen som du kan använda för att justera storleken på stövlarna bättre.

Stövlar som kan ge dig olika stilar



Eftersom Johnny Bulls High Zip Back Brown är höga stövlar som nästan når hela vägen till dina knän så finns det många olika outfits att testa. Något som blir riktigt snyggt är att använda jeans eller byxor i en tight passform. Det går även att använda en fin kjol eller klänning, något som blir en snygg kontrast till de kraftiga stövlarna. Till en kortare klänning fungerar det utmärkt att använda tights under. Med Johnny Bulls High Zip Back Brown kan du skapa många olika stilar och utseenden.

Sköt om dina Johnny Bulls High Zip Back Brown stövlar



Läder är ett populärt material som många företag använder sig av när de tillverkar skor. Det beror på att lädret både ger skorna ett fint utseende samtidigt som det är slitstarkt och hållbart. Eftersom läder är så populärt så finns det många skovårdsprodukter för just läder och skinnskor. Genom att använda skofett, skokräm och andra typer av skovårdsprodukter kan du få dina Johnny Bulls High Zip Back Brown att hålla länge.

När du beställer skorna så har de redan impregnerats av företaget. Det innebär att de är skyddade mot regn och smuts på ett bra sätt. Eftersom impregneringen försvinner med tiden så gäller det att kontinuerligt impregnera skorna själv för att se till att skydda lädret på stövlarna. Det finns många olika impregneringssprayer för läder som du kan använda dig av.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)
S
Sandra

Hej, jag har storlek 41 men smala vader, min mamma har samma storlek och ett par Johnny bulls men de är för stora i vaderna för mig… finns det några storlek 41 fast att de är mindre i vaderna?

 · Svara · 
Jesper, Footway

Hej Sandra!

Tyvärr har inte samma modell fast med smalare skaft. Den är ca: 39 cm i skaftvidd.
Vi har ju fri retur så du kan alltid beställa hem och testa :slight_smile:

 · Svara · 
S
Sandra

Jag har strl 41 men smala vader, hur stor är skaftmåttet då?

 · Svara · 
S
Sussie Norberg

Är de här varma vinterstövlar?

 · Svara · 
Jeanett, Footway

De fungerar till vintern, men de är inte fodrade. :slight_smile:

 · Svara · 
D
Diana

Hej är detta de som är lite nättare i foten? Har förstått att det finns två modeller en som är lite nättare och en som är lite rundare

 · Svara · 
L
Lisset

Är dem varma inne när det är så kallt ute?

 · Svara · 
Emma, Footway

Hej Lisset,
Denna modell är tyvärr inte fodrad så den kan bli lite kall under vintern :slight_smile:

 · Svara · 
F
Fina

Stämmer de här måtten?
Storlek 35: 23 cm
Storlek 36: 24 cm
Storlek 37: 25 cm
Storlek 38: 25,5 cm
Storlek 39: 26,5 cm
Storlek 40: 27,5 cm
Storlek 41: 28 cm

 · Svara · 
E
Elin

Är det stora i stora i storleken??

 · Svara · 
Layal

Hej hur mycket är skafthöjden på storlek 37 ?

 · Svara · 
P
Patrik, Footway

Hej Layal,

40 cm är den ! :slight_smile:

 · Svara · 
A
Alice

Jag är ca 1,50 m lång, tror ni att storlek 35 passar?

 · Svara · 
P
Patrik, Footway

Hej Alice,

Det beror nog på skostorleken du brukar ha, brukar 35 att passa dig så tror jag att dessa gör det, det ska vara normal storlek! :slight_smile:

 · Svara · 
C
Claes

Hej Jenny footway, tänkte köpa dom här till min dotter, och hon e minst 28 cm och behöver storlek 35, men undrar om de funkar? hon testade sin mammas skor, jonny bulls, och dom var i 37 o dom passade självklart inte så bra. Men 35? annars tänker vi att vi åker i till Örebro o kollar om de finns där så kan hon ju kansske prova där, vänligt om du svarar på detta meddelande,

 · Svara · 
P
Patrik, Footway

Hej Claes,

28 cm i innermått är storlek 44 i dessa, är du säker på att du inte menade 18 cm? du kan ju alltid köpa hos oss och testa kostnadsfritt hemma och returnera de gratis ifall de inte passar! :slight_smile:

 · Svara · 

Står dock att skaftvidden är 39?

 · Svara · 
Agnes, Footway

Skaftvidden kan skilja sig lite mellan olika storlekar

 · Svara · 
M
Michaela

Håller de värmen under vintern?

 · Svara · 
L
Lena

Jag har väldigt smala ben och fötter, kommer skaftet att glappa på mig då och själva stöveln nere vid foten? Får det plats en raggsocka om jag har stl 39 och köper en stövel i den stl?

 · Svara · 

28801 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×