Johnny Bulls
Johnny Bulls
High Zip Back Brown/Gold
1 397 kr
(1 747 kr)
inkl. moms

Kunddata

Johnny Bulls upplevs som stora i storleken enligt 3314 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Klackhöjd:

4 cm

Skafthöjd:

40 cm

Skaftvidd:

36 cm

Detaljer:

Dragkedja, Spänne

Artikelnummer:

49753-01

Johnny Bulls High Zip Back BrownJohnny Bulls är ett varumärke vars skor är inspirerade av vilda västern och bikerkulturen. Det är något som märks direkt på skornas utseende. Skorna är tillverkade av högkvalitativt läder och har många fina detaljer. Detta gäller naturligtvis även för Johnny Bulls High Zip Back Brown. Dessa långa läderstövlar för kvinnor ger en elegant och välklädd look. Skorna har en skafthöjd på hela 40 cm och klackar som är fyra cm höga. Detta ger Johnny Bulls High Zip Back Brown ett väldigt distinkt utseende. Du sätter på dig skorna med hjälp av en lång dragkedja. Denna hittar du på stövlarnas baksida.

Läder av högsta kvalitetJohnny Bulls High Zip Back Brown är tillverkade helt i äkta läder. Sulan är gjord av gummi, något som ger dig ett bra grepp även under vintern när det är halt ute. Dragkedjan på baksidan gör att du snabbt kan få på dig skorna och underlättar även när du ska ta av dig dem. Johnny Bulls High Zip har även två spännen som du kan använda för att justera storleken på stövlarna bättre.

Stövlar som kan ge dig olika stilarEftersom Johnny Bulls High Zip Back Brown är höga stövlar som nästan når hela vägen till dina knän så finns det många olika outfits att testa. Något som blir riktigt snyggt är att använda jeans eller byxor i en tight passform. Det går även att använda en fin kjol eller klänning, något som blir en snygg kontrast till de kraftiga stövlarna. Till en kortare klänning fungerar det utmärkt att använda tights under. Med Johnny Bulls High Zip Back Brown kan du skapa många olika stilar och utseenden.

Sköt om dina Johnny Bulls High Zip Back Brown stövlarLäder är ett populärt material som många företag använder sig av när de tillverkar skor. Det beror på att lädret både ger skorna ett fint utseende samtidigt som det är slitstarkt och hållbart. Eftersom läder är så populärt så finns det många skovårdsprodukter för just läder och skinnskor. Genom att använda skofett, skokräm och andra typer av skovårdsprodukter kan du få dina Johnny Bulls High Zip Back Brown att hålla länge.

När du beställer skorna så har de redan impregnerats av företaget. Det innebär att de är skyddade mot regn och smuts på ett bra sätt. Eftersom impregneringen försvinner med tiden så gäller det att kontinuerligt impregnera skorna själv för att se till att skydda lädret på stövlarna. Det finns många olika impregneringssprayer för läder som du kan använda dig av.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

H
Helena Hjälm
Caroline, Footway

Hejsan :slight_smile: Om du vill ha hjälp med en beställning tar du kontakt med vår kundtjänst :slight_smile: oss@footway.se

0
L
Lena
M
Michaela
Visa fler inlägg

28451 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK