Shepherd
Shepherd - Hugo Antique Cognac
Shepherd - Hugo Antique Cognac
Shepherd - Hugo Antique Cognac
3D
Shepherd
Hugo Antique Cognac
497 kr
  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun

Passform:

Liten

Yttermaterial:

Mocka

Innermaterial:

Ull

Sula:

Syntet

Varumärke:

Artikelnummer:

48217-01

Shepherd Hugo Antique CognacShepherd är ett svenskt företag som tillverkar väldigt fina och framförallt bekväma produkter med fårull och fårskinn. Hugo är ett par tofflor där företaget verkligen visar vad de kan. De har ett vackert utseende, är enkla att sätta på och har ett mjukt och bekvämt foder som värmer fötterna gott.

Hög komfort och vacker designDet svenska företaget visar att det är fullt möjligt att skapa vackra tofflor med hjälp av miljövänliga och skonsamma material. Tofflornas yttre är gjort av fårskinn och har en tydlig söm i mitten. Fodret är gjord av mjukt fårull och har antibakteriella egenskaper.

Alltid bekvämaNär du väl har börjat använda dessa tofflor från Shepherd kommer du att börja undra hur du har klarat dig innan. De känns underbara mot fötterna och värmer skönt när det är kallt. Ull har även en fukttransporterande egenskap, vilket gör att fötterna inte känns för varma eller svettiga.

Enkel skötsel av tofflornaDu behöver inte göra mycket för att ta hand om dessa tofflor. Fårskinn och fårull är material som tar hand om sig själva på ett bra sätt. Du kan alltid använda en mockaborste om du skulle vilja borsta rent tofflorna lite extra.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

30039 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×