Shepherd
Shepherd - Hugo Toffel Antique Stone
Shepherd - Hugo Toffel Antique Stone
Shepherd - Hugo Toffel Antique Stone
3D
Shepherd
Hugo Toffel Antique Stone

Skon är tyvärr slutsåld

  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun

Passform:

Liten

Yttermaterial:

Mocka

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

03180-00

Shepherd Hugo Toffel Antique StoneDet finns många bra tofflor men få är lika snygga och bekväma som dessa fårullstofflor från det svenska företaget Shepherd. Detta är en klassisk "slip in" toffel som är perfekta för kalla golv. När det kommer till bekvämlighet så är det få tofflor som kan jämföra sig med dessa tofflor.

Fårull, mocka och gummiShepherd är kända för att vara väldigt noga med vilka material de använder sig av till sina produkter. Dessa tofflor är tillverkade av fårull och mocka av högsta kvalitet. Företaget samarbetar bara med leverantörer som använder skonsamma metoder mot djuren.

Börja dagen med bekväma tofflorDu kommer snabbt att märka vilken komfort dina fötter får med hjälp av dessa tofflor. Detta gäller speciellt när vintern är framme och kyler ner golvet hemma. Det spelar ingen roll vad du har på dig till dessa, den snygga designen passar bra till vad som helst.

Fårull behöver minimal skovårdNågra av de bästa egenskaperna med fårull och mocka är att dessa material inte behöver så mycket vård. Du kan enkelt borsta bort damm och smuts med hjälp av en mockaborste. Skulle du få en fläck kan du använda dig av en fuktig trasa och eventuellt lite rengöringsmedel för att få bort fläcken.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)
U
Ulla y.nilsson@gmail.com

små i storlekarna välj minnst en storlek större

 · Svara · 

28789 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×