02.04.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Skorna skickas idag om du beställer inom 08:26:48
Kavat
Kavat
Iggesund WP Black
677 kr
(797 kr)
inkl. moms

Kunddata

Upplevd storlek baserad på  33168 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Funktion:

Vattentät

Kategori:

Färg:

Grå

Yttermaterial:

Tyg

Innermaterial:

Textil

Sula:

Gummi

Detaljer:

Kardborreband

Artikelnummer:

60001-98

Kavat Iggesund WP BlackIggesund WP Black är en svart, vattentät sneaker för de mindre barnen. Skon passar utmärkt för lekar och äventyr under hösten. Skon är utrustad med invändiga membran och tejpade sömmar som håller vattnet borta till 100%. Skon passar de allra flesta barns fötter.

Kavats stolta historiaKavat är kända för att skapa skor av högsta kvalitet som verkligen tål att användas. På 70-talet skapades det egna märket Kavat. Idag är Kavat kända för sina hållbara och robusta barnskor.

MaterialIggesund WP Black är tillverkad av bland annat återvunnen textil och nylon. Tack vare den smidiga kardborreknäppningen och en bred öppning är skon enkel att ta på sig för barnet. Skon är dessutom förstärkt både bak och fram, vilket gör att foten håller sig på plats och är väl skyddad.

Ta hand om skornaNär det gäller skovård finns det tre grundläggande steg: rengöra, vårda och skydda. Ett tips är att använda en innersula som kan ge både bättre komfort och passform. Eftersom skorna går att tvätta i tvättmaskin är de extra lätta att hålla rena!
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

S
Sofie_tengvall@hotmail.com
N
Nadia, Footway

Hej Sofie! Dessa är slut i 31 för tillfället men jag ser att de kommer in igen i Mars så håll lite utkik då :slight_smile:

0
A
Amanda Olofsson
A
Alicia, Footway

Hej! Tack för att du skriver din fråga här på sajten. Då är vi flera som lär oss samtidigt. Välkommen in i värmen på Footway.

Då skulle nog 22- 138mm vara bra.

0
J
Jenny
Visa fler inlägg

30748 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK