09.04.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Skorna skickas idag om du beställer inom 00:25:23
Kavat
Kavat
Iggesund WP Blue
637 kr
(797 kr)
inkl. moms

Kunddata

Upplevd storlek baserad på  33168 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Funktion:

Vattentät

Kategori:

Färg:

Blå

Yttermaterial:

Tyg

Sula:

Gummi

Detaljer:

Kardborreband

Artikelnummer:

60001-99

Kavat Iggesund WP BlueIggesund WP Blue är en vattentät blå sneaker för de yngsta. Skon är perfekt för alla lekar och äventyr under hösten. Den är utrustad med tejpade sömmar och invändiga membran som håller vattnet ute till 100%. Skon bör passa de allra flesta barns fötter och går att tvätta i maskin i 30 grader.

Lång och stolt traditionKavat har skapat högkvaliativa skor ända sedan företaget grundades av Ragnar Karlsson år 1945. Han var känd för sin noggrannhet och de robusta skor som han tillverkade. På 70-talet tog sonen Bengt Karlsson över och skapade det egna märket Kavat.

Hur är skon tillverkad?Iggesund WP Blue är tillverkad av bland annat återvunnen nylon och textil. Tack vare kardborreknäppning och en vid öppning är skon enkel att ta på sig, vilket underlättar när barnen själva ska klä på sig för att gå ut. Skon är förstärkt både fram och bak, vilket gör att foten är väl skyddad.

Vårda dina skorNär det gäller skovård finns det tre viktiga steg: rengöra, vårda och skydda. Använd gärna en innersula som kan ge bättre passform och komfort. Eftersom dessa skor går att köra i tvättmaskin är de extra lätta att hålla fräscha!
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

L
Lina Karlsson
M
monlo
Visa tidigare kommentarer
E
Emelie Andersson

Beställde stl 23. Innermåttet är enligt kavats hemsida 14,4. När jag mäter med min sticka hemma är den 14.0. Får beställa en 24 och hoppas att den är lite mindre än 15,1.

0
M
Maria Åström
Visa fler inlägg

30851 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK