Crocs
Crocs
Jayna Black

Skon är tyvärr slutsåld

  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Grå

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Syntet

Sula:

Syntet

Varumärke:

Artikelnummer:

07734-00

Crocs Jayna BlackCrocs är kända över hela världen tack vare sina mjuka och unika tofflor. Med sin enkla design och otroligt bekväma passform har de fått företaget att sälja över 300 miljoner skor sedan starten år 2002. Med Crocs Jayna Black har de tillverkat en sko som är lika mjuk och bekväm som de originella tofflorna men betydligt mycket snyggare.

Jayna är ett par balettskor som är tillverkade av samma material som tofflorna, Croslite. De är även tillverkade ur ett och samma stycke, något som kännetecknar skorna och tofflorna från Crocs. Jayna Black har en fin svart färg som gör att den passar till allt möjligt. Dessa skor är bekväma att gå i och enkla att sätta på sig. De har en tätare passform jämfört med originaltoffeln men de har lyckats behålla den välkända stötdämpningen. Crocs Jayna Black ger dig en avslappnad stil och kan med fördel användas i vardagslivet när du vill känna dig bekväm.

Croslite gör att skorna känns mjuka och bekvämaDet är det speciella materialet Croslite som gör att Crocs Jayna Black känns så sköna att gå i. Materialet har många bra egenskaper. Det är exempelvis väldigt lätt att rengöra och har en mjuk stötdämpning. Det är just denna dämpning som kännetecknar Crocs mest. Du kommer direkt att märka vilken skillnad det är att använda dessa skor jämfört med andra vanliga ballerinaskor.

Snygga och mysigaDet är lätt att se varför dessa skor är så populära bland kvinnor. Den snygga och smala designen kombinerat med den oslagbara komforten och stötdämpningen gör att skorna passar till många olika typer av aktiviteter. Precis som vanliga ballerinaskor så är det lätt att få till en snygg outfit tillsammans med dessa skor. Den svarta färgen gör att de dessutom matchar många olika klädstilar. Unna dig själv en bekvämare vardag du också med hjälp av ett par Jayna Black skor från Crocs.

Enkla att ta hand omCrocs är väldigt lätta att rengöra och underhålla. Det beror först och främst på att skorna nästan alltid är tillverkade ur ett stycke. Även Jayna Black är tillverkat på detta sätt vilket innebär att du enkelt kan skölja av skorna med vatten. Eftersom de dessutom är gjorda av gummi behöver du inte oroa dig för att vattnet ska skada skorna. Undvik dock att låta skorna stå i direkt solsken eller i värme eftersom de kan få gummit att ändra sin form och den svarta färgen att blekas.
Visa mer.

Diskussion

Finns fler storlekar? Större?

Svara
Tapio, Footway

Hej! Tyvärr är det här en utgående modell så vi kommer inte få in nya storlekar överhuvudtaget. Hoppas du hittar något bra alternativ!

Mycket lättare att gå i än de alltför breda foppamodellerna. Toppen!

Svara

Högsta betyg till Footway för snabb och smidig leverans. Crocs Jayna, perfekta att kliva i om jag ska ut i trädgården eller till badstranden. Eventuellt en aning stora i storlek, kan vara bra att veta vid beställning. Jag har normalt drygt storlek 39. Köpte 39/40 och den är en aning för stor. Om jag jämför modellen Jayana med Kadee så känns Jayna en aning rymligare och Kadee en aning nättare. Jag har ganska smala fötter och är nöjd med båda!

Svara

Kommer den in i Stl 8????

Svara
Emma, Footway

Jag är ledsen men tyvärr kommer vi inte att få in de igen

Grymt nöjd med dessa! Köpte för att ha som kliv-i-skor när man ska ut i trädgården. Men funkar klockrent att köra trädgårdsarbete i också, bara att spola av sen. Och stranden. Och varför inte after-beachen också? Perfekt för mig med för smala fötter för de vanliga Crocsen också. Rekommenderas!

Svara
Visa mer
Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

30788 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×