Shepherd
Shepherd
Jessica Antique/Grey
477 kr
(597 kr)
inkl. moms

Kunddata

Shepherd upplevs som normala i storleken enligt 9765 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Grå

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Läder

Varumärke:

Artikelnummer:

06206-03

Shepherd Jessica Antique GreyShepherd of Sweden är företaget som står bakom dessa mjuka och fina tofflor. De arbetar endast med fårskinn och fårull, ett material med många bra egenskaper. Shepherd Jessica Antique Grey är ett par snygga tofflor med en stor krage i fårull. Dessa tofflor är inte bara mjuka och otroligt bekväma att ha på sig, de låter även fötterna behålla värmen utan att bli för varma.

Fårull och fårskinnDessa material har många bra egenskaper. Bland annat så är de smutsavvisande och resistenta mot bakterier. Det första du kommer att märka är dock inte dess utmärkta antibakteriella egenskaper, det är den mjuka och sköna känslan som tofflorna ger dig.

Bra att ha hemmaUnna dig själv en varmare och bekvämare vardag med hjälp av dessa tofflor från Shepherd. Det är lätt att förstå varför tofflorna är så populära. Speciellt när vintern är framme och golven börjar bli lite kallare.

Skötselråd för tofflorFårskinn och fårull behöver du inte vårda särskilt mycket. Det räcker med att du borstar bort smuts och dylikt när det behövs med hjälp av en mjuk borste. Du kan även använda ljummet vatten och lite tvål för att få bort fläckar.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

B
Birgitta
A
A

Inlägg på andra språk

M
marnime
Översätt
M
Marije, Footway

Dat klinkt goed! Bedankt voor het delen :grinning:

Översätt
0

28265 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK