Skorna skickas idag om du beställer inom 12:23:25
Shepherd
Shepherd - Jessica Antique/Grey
Shepherd - Jessica Antique/Grey
Shepherd - Jessica Antique/Grey
3D
Shepherd
Jessica Antique/Grey
547 kr
  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Grå

Passform:

Liten

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Läder

Varumärke:

Artikelnummer:

06206-03

Shepherd Jessica Antique GreyShepherd of Sweden är företaget som står bakom dessa mjuka och fina tofflor. De arbetar endast med fårskinn och fårull, ett material med många bra egenskaper. Shepherd Jessica Antique Grey är ett par snygga tofflor med en stor krage i fårull. Dessa tofflor är inte bara mjuka och otroligt bekväma att ha på sig, de låter även fötterna behålla värmen utan att bli för varma.

Fårull och fårskinnDessa material har många bra egenskaper. Bland annat så är de smutsavvisande och resistenta mot bakterier. Det första du kommer att märka är dock inte dess utmärkta antibakteriella egenskaper, det är den mjuka och sköna känslan som tofflorna ger dig.

Bra att ha hemmaUnna dig själv en varmare och bekvämare vardag med hjälp av dessa tofflor från Shepherd. Det är lätt att förstå varför tofflorna är så populära. Speciellt när vintern är framme och golven börjar bli lite kallare.

Skötselråd för tofflorFårskinn och fårull behöver du inte vårda särskilt mycket. Det räcker med att du borstar bort smuts och dylikt när det behövs med hjälp av en mjuk borste. Du kan även använda ljummet vatten och lite tvål för att få bort fläckar.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

U
U-M Strand

Jättesköna tofflor

 · Svara · 
A
A

Hur är de i storleken?
Mvh A

 · Svara · 
Jesper, Footway

Hej A!

Dessa är normala i storleken. Fodret kan göra att den upplevs lite mindre men det pressas ut efter en viss tids användning

 · Svara · 
Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

30008 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×