Clarks
Clarks
Jez Ice M Black

Skon är tyvärr slutsåld

  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Mocka

Innermaterial:

Textil

Sula:

Gummi

Klackhöjd:

4

Skafthöjd:

16

Skaftvidd:

34,5

Detaljer:

Dragkedja

Artikelnummer:

22415-00

Brittisk ikon


Brittiska Clarks är något av en ikon. Med ett enormt urval av skor, varav några blivit klassiska favoriter, har de nått framgångar över hela världen.

Tradition sedan 1825


Fröet till det som kommit att bli dagens Clarks såddes i den lilla staden Street i England, Cyrus Clark bestämde sig med en vän att satsa på pälsar, ylle och läder. Man höll på med detta ett par år till dess man började göra tofflor i fårskinn, detta blev deras första kliv in i skobranschen. Resten är som man brukar säga historia.

Fårskinn – klassiker som fortfarande fungerar


Även om den första modellen som Clarks gjorde skilde sig markant från denna så är fårskinn något de är och troligen alltid kommer vara experter på. Genom att kombinera mocka och fårskinn med gummisula får man en varm, snygg och lite lättare sko som fungerar bra under vintern såväl på skidresan som i stan.

Dragkedja baktill


Detta koncept är man inte ensam om men dumt att byta ut något som fungerar, väldigt lätta att ta på och av då dragkedjan är lättöppnad. Tanken med en curlingkänga är att vara lättanvänd, varm och slitstark vilket är något Clarks tagit till vara på då det gjort sin egen modell.
Visa mer.

Diskussion

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

30751 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×