Klart du ska jobba här

Vi är alltid på jakt efter härliga medarbetare - just nu har vi ett gäng spännande jobba att söka. Släng ett öga här nedanför.

Butikschef till vår outletbutik

Vill du ansvara för en av Stockholms största skobutiker? Då ska du läsa vidare för nu söker vi en härlig butikschef till vår outletbutik i Kista.   

Chief Technical Officer

Vi söker en nyckelspelande Chief Technical Officer (CTO), som  ansvarar för utveckling och drift av  vår tekniska plattform.

Kundansvarig för nya marknader

Talar du tyska, franska, polska eller holländska och engelska? Nu söker vi kund- och landsansvariga. Läs mer i annonsen nedanför.

Kundmedarbetare (Sverige, Norge, Finland, Danmark)

Som kundtjänstmedarbetare arbetar du närmast den som regerar hos oss – kunden! Främst via telefon, mejl och i sociala medier. Du hanterar order i vårt webbsystem samt hanterar returer och återbetalningar. Du identifierar och löser problem samt koordinerar med andra på Footway så att kunden upplever kontakten med oss som smidig, enkel och rolig. Kolla in annonserna här nedanför!

×
×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)

30139 träffar
För att hålla reda på vilka skor du har i varukorgen, vilken storlek du valt mm. använder vi så kallade cookies. Genom att fortsätta surfa på Footway.se godkänner du att vi gör det.×