Scholl
Scholl - Jump Lt Blue
Scholl - Jump Lt Blue
Scholl - Jump Lt Blue
3D
Scholl
Jump Lt Blue
589 kr
(647 kr)
inkl. moms

Produktbeskrivning

Avdelning:

Funktion:

Uttagbar innersula

Kategori:

Färg:

Blå

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Tyg

Sula:

Gummi, Syntet

Varumärke:

Artikelnummer:

48767-04
Scholl Jump Lt Blue Svart/Turkos

Skön och lätt toffel


Scholl Jump är en bekväm toffel av slip-inmodell som passar både herrar och damer. Den kan användas både utomhus och inne och är en populär arbetssko bland yrkesgrupper som står ch går mycket. En skön och lätt toffel som är lätt att ta på och den väger nästan ingenting. En perfekt sommarsko, bara att sticka in fötterna och dra ut på äventyr!

Scholl vet hur man tillverkar skor som avlastar dina fötter


Jump tillverkas med Scholls Biomechanics-teknologi som minskar påfrestningar i foten och lindrar smärtor i fötter och ben. Sulan, som är vit med turkosa inslag, är ordentligt uppbyggd vid hålfoten vilket avlastar foten. Om du pronerar är Jump bra eftersom den är kompenserande. Sulan är även stötdämpande och uttagbar. Innersulan kan tas bort vilket är praktiskt om du använder inlägg

Lättskötta skor


Material:
Utsida i mesh och syntetiskt skinn vilket ger en flexibel och luftig känsla. Kanterna är elastiska vilket gör att skon följer fotens rörelser och sitter bra. Yttersulan är tillverkad av gummi.

Skötselråd:
Du kan tvätta Scholl Jump i 30 gradig maskintvätt, men ta ut innersulorna innan och lägg dem lösa, tillsammans med tofflorna, i trumman.

Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)
M
M A

Varför står det att storlek 40 finns när det visar sig senare när man genomfört hela beställningen att det inte är så. Klickade av en händelse på kassa när jag var klar och där framkom det att just den stl. inte fanns. Kunde ha gått och väntat och trott att jag gjort en beställning.

 · Svara · 
M
Mats Berthling

Jag beställde storlek 39 men I kassan star det 40, tittat jag på skon I kassan star det 39 men om jag ska betala star det 40.
Vem fan vågar beställa.

Sjukt

 · Svara · 
Emma, Footway

Det var märkligt, har du provat byta webbläsare om det är de som spökar?

 · Svara · 
E
ED

Bra sko, men bakkappan blir tyvärr fort utsliten! Borde hålla lika länge som skon i övrigt!

 · Svara · 
E
Eleonore Nilsson

Jag bara älskar dom.

 · Svara · 
A
Anneli

Mycket skön sko, liten i storleken tycker min man, och alla andra skor blev "billiga skitskor" efter han provat dessa. Märktes att det är bra gjorda då dom t o m kostat på att ha riktigt inlägg och inte bara en papptuss instoppad i skon.

 · Svara · 

29286 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×