Skorna skickas idag om du beställer inom 01:39:05
UGG
UGG - K Bailey Button Chestnut
UGG - K Bailey Button Chestnut
UGG - K Bailey Button Chestnut
3D
UGG
K Bailey Button Chestnut
1 397 kr
  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun

Passform:

Large

Yttermaterial:

Mocka

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

05451-00

UGG Australia K Bailey Button Chestnut


Jättefina barnskor för finare tillfällen under vinterhalvåret hittar du i denna modell från UGG Australia. Den fina bruna mockafärgen och det mjuka fodret är uppskattat av barn som gillar att vara fina och se lite ”vuxna” ut.

Mocka och ull


Den mjuka fårmockan och det härliga fodret i UGG-skor är det som gör dem till klassiker. Materialet är sådant att det ventilerar bort värme när fötterna är varma, och håller kvar värmen när det är kallt ute.

Coola kids


Det här är skor för coola barn som gillar att synas och att märkas med sin stil. Lek och spel blir liksom lite roligare när man har fina skor.

Skötsel är viktigt


Impregnera dina UGG regelbundet så tål de väta bättre och du minskar risken för fläckar. Undvik att gå i snöslask med dina mockaskor och tänk på att vägsalt kan ge trista saltränder. Om du skulle få en saltrand, gör så här: gnugga först försiktigt på fläcken med en mockaborste/sten och blöt därefter ner hela skon med en fuktig svamp och rengör med skoschampoo, avsett för mocka. Fyll skon med tidningspapper och låt den lufttorka. Ställ inte skon vid en värmekälla som t.ex. element eller öppen spis.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

A
Anonym

skon är precis vad jag förväntat mig i utseende och bekvämlighet, dock beställde jag fel då jag trodde att det var en 37 :amen jag har den skon i alla färger själv, så skon får totalbetyg 5 av mig

 · Svara · 
C
Cassandra

Hej vilken stl ska dottern ha, hennes fot är 18 cm lång?

 · Svara · 
Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

29996 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×