Kampanjer


Micke jobbar med vår butik! Inte outleten alltså utan vår hemsida. Kampanjer är bland det roligaste han vet!

Hallå hej, Micke! Kan du berätta lite om kampanjerna?

- Visst kan jag det! Om du vill byta, vill vi hjälpa dig så att du får ny storlek på skorna som inte passade och samtidigt behåller rabatten på din nya beställning. Om du har frågor om våra kampanjer, priser, byten eller returer kan du antingen ringa 020-12 12 11 eller mejla oss@footway.se. Om du vill byta till en annan sko än de beställda, är det enklast ifall du gör en ny beställning på hemsidan - läs mer under Returer & Återköp här ovanför. Just ja! Tänk på att kampanjer, erbjudanden eller rabattkoder inte går att kombinera med varandra.

Hur vet man vilka kampanjer som är aktuella?

- Jo det kan man alltid se på första sidan när man kommer in, där står det alltid vad vi har för erbjudanden just nu. Samt att vi skickar ut nyhetsbrev vecka för vecka med olika rabatter och kampanjer.

Hur funkar 3 för 2-kampanjen?

- Just det, 3 för 2 är en av våra mest uppskattade kampanjer som återkommer några gånger per år. När du handlar tre par skor från oss får du det billigaste paret gratis. Priset för det billigaste paret har då delats upp som en rabatt på samtliga par skor i din beställning. Så i praktiken betalar du även för den billigaste skon, men ett lägre pris :)

Jag har köpt skor under 3 för 2-kampanjen och vill byta storlek. Hur gör jag?

- Självklart ska du byta till en storlek som passar bättre! Kontakta vår härliga kundservice så hjälper de dig med att dra av rabatten så att de nya skorna kostar lika lite som de du har returnerat. Du måste alltså ta kontakt med oss för att få samma pris, det sker inte en automatisk priskorrigering.

Lät det krångligt? Lugn, här kommer ett überpedagogiskt exempel: Du beställer tre par skor och returnerar ett par, och sedan beställer du ett par nya bytesskor. Då kommer du att få två fakturor eftersom det blir två olika beställningar. Vi kan alltså inte slå ihop dessa två fakturor/betalningar utan rabatten för de billigaste skorna delas upp på två olika fakturor. Observera! Detta går endast att göra ett byte per 3 för 2-beställning!

Jag vill byta en 3 för 2-sko till en annan modell som har ett annat pris. Behåller jag rabatten då också?

- Nja, det gör du tyvärr inte eftersom bytesrätten gäller för samma modell. Men vet du vad, vi kommer att lösa så att du får en bra rabatt ändå. Kontakta kundservicegänget så berättar de hur!

31092 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×