Vagabond
Vagabond
Kenova 4441-701-20 Black
897 kr
inkl. moms

Kunddata

Vagabond upplevs som normala i storleken enligt 6278 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Läder

Innermaterial:

Textil

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

60027-92

Vagabond Kenova 4441-701-20 BlackVagabond Kenova 4441-701-20 Black är en stilren, svart damkänga för både fest och vardag.

Svensk kvalitetVagabond grundades i Sverige år 1973. Sedan dess har de varit på väg mot nya destinationer. Företaget ägnar sig fullt ut åt att utvecklar sina idéer och de färdigheter som krävs för att genomföra dem, vilket gör företaget stolta och inspirerade att fortsätta sin resa.

Elegant och funktionelltKängan är tillverkad av högkvalitativt läder. Passformen är normal och innermaterialet är textil. Sulan är tillverkad av gummi av högsta kvalitet, som är slitstarkt och ger dig ett bra grepp mot underlaget. Det här är en både stilig och funktionell känga som bör passa de allra flesta damfötter. För dig som letar efter en skön och praktisk damkänga kan det här vara helt rätt modell.

Ta hand om skornaEftersom skorna är tillverkade av läder behöver du ge dem lite kärlek för att de ska må bra och hålla länge. Investera lite pengar i skokräm och impregnering, det kommer du inte att ångra. Om du behandlar lädret med jämna mellanrum kommer det hålla sig rent och fräscht länge. Det kräver inte en särskilt stor arbetsinsats.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

F
Fcedlund
A
Anne-Lee Vallo
H
Hanna, Footway

Hej! :slight_smile: Ja inom några dagar :smiley:

0
A
Anki
Z
Zara, Footway

Ja :smiley: Vi ska få in fler i slutet av oktober så håll utkik då!

0
Visa fler inlägg

28466 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK