Hunter
Hunter
Kids Original Black
507 kr
(597 kr)
inkl. moms

Kunddata

Hunter upplevs som normala i storleken enligt 2531 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Funktion:

Vattentät

Kategori:

Färg:

Grå, Svart

Yttermaterial:

Gummi

Sula:

Gummi

Klackhöjd:

3 cm

Skafthöjd:

32 cm

Skaftvidd:

37 cm

Varumärke:

Artikelnummer:

48412-03

Hunter Kids Original BlackNär det kommer till gummistövlar så finns det en funktion som de måste fylla så bra som möjligt och det är att hålla vattnet ute. Det engelska företaget Hunter har bedrivit sin verksamhet ända sedan mitten av 1800-talet. De vet verkligen hur stövlar ska tillverkas för att på bästa sätt hålla fötterna torra. Hunter Kids Original Black är ett par svarta fina gummistövlar för barn. De är handgjorda och har ett stilrent och klassiskt utseende precis som den större ikoniska stöveln. På baksidan hittar du ett par reflexer, på så sätt syns barnen även när det är mörkt ute. Du hittar även ett dekorativt spänne på sidan. Spännet finns endast där som dekoration och går inte att använda för att justera passformen. Letar du efter klassiska stövlar av högsta kvalitet så är det dessa stövlar från Hunter du vill ha. Låt barnen leka i regnet på ett bekvämt och framförallt torrt sätt.

Tillverkade med ett naturligt gummiStövlar från Hunter tillverkas av ett naturgummi och Hunter Kids Original Black är inget undantag. Här har företaget kombinerat naturligt gummi med vulkaniserat gummi för att få fram en snygg och vattentät yta. Det kan vara bra att känna till att naturligt gummi får vita fläckar med tiden. Det beror på att vaxet i gummit tränger ut och det är enkelt att åtgärda detta om du vill. Du hittar även en mjuk och bekväm textilfodring inuti stövlarna.

En riktig vardagsstövelLåt barnen leka, springa och skoja på ett bekvämt sätt samtidigt som de håller sig torra. Dessa stövlar är utvecklade för att användas väl och passar till många olika typer av kläder och stilar. Stövlarna kan användas av både pojkar och flickor. Eftersom stövlarna har en skafthöjd på hela 32 cm så skyddar de även benen och byxorna högre upp. På så sätt blir de inte lika smutsiga om de får lite stänk från hopp i vattenpölar.

Sköt om barnens gummistövlarDu kan enkelt få dessa fina gummistövlar att hålla länge genom att vårda gummit efter att de har använts. Vanligtvis så räcker det med att du rengör stövlarna lätt med hjälp av en fuktig svamp och eventuellt ett milt rengöringsmedel. Undvik att få rengöringsmedel på sulorna dock eftersom de kan få stövlarna att bli lite halare än vanligt. Om du får vita fläckar på grund av vaxet i stövlarna så kan du åtgärda detta med hjälp av en "Boot Buffer" spray. När du förvarar dina stövlar, se då till att de inte hamnar i direkt solsken eller värme eftersom de kan få gummit att ändra sin form.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

B
Beatricepersson96
S
Susanne
M
Maja-Lisa Nilsson
J
Jeanett, Footway

Den är 23,4 cm :blush:

1
Visa fler inlägg

28451 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK