Köpvillkor


Louise är vår personalchef och hon älskar kunder, lila och enkelhet. Hon är också vass på köpvillkor.

Hallå Louise! 

Kan du berätta lite om öppet köp?

- Visst kan jag det. Vi erbjuder 180 dagars öppet köp! Du får pengarna tillbaka om du skickar tillbaka varan inom 180 dagar från när du hämtade ut dem, helst i originalförpackningen samt i samma skick som den var när du hämtade ut varan. När du provar skorna är det viktigt att du gör det inomhus och inte går ut med dem innan du har bestämt dig för om du ska behålla dem. Senast får du pengarna tillbaka 30 dagar efter att vi mottagit din vara. Du skickar tillbaka varorna gratis med returetiketten du fick med i leveransen. Om du har några frågor, mejla oss på: oss@footway.se eller ring 020-12 12 11. Om du inte längre har kvar returetiketten så hör du av dig till oss för att få en ny.

Jag vill reklamera mina skor. Hur fungerar det?

- Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. Om du hittar något fel på dina skor har du rätt att reklamera dem i tre år efter köpet. Börja med att skicka en bild till Kundservice så hjälper de dig vidare. Om skorna ska skickas tillbaka till oss får du en särskild returetikett skickad till dig.  Lägg skorna direkt i en slitstark påse, utan kartong, och skriv på en lapp vilket fel du funnit samt, om möjligt, skornas artikelnummer. När vi registrerat reklamationen kommer du att få pengarna tillbaka. Om du har några frågor är du alltid välkommen att mejla till oss på oss@footway.se eller ringa 020-12 12 11.

Hur ser era kampanjvillkor ut då?

- Erbjudanden, kampanjer och rabatterade priser kan inte kombineras med andra kampanjer och rabatter (inklusive värdekoder och rabattkoder) om det inte uttryckligen i respektive kampanj eller kod står att de kan kombineras.

Vad händer med mina personuppgifter?

- Enligt personuppgiftslagen måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Alla personuppgifter du lämnar till oss eller som vi får del av kommer att hanteras av Footway i egenskap av personuppgiftsansvarig. De personuppgifter du lämnar till oss, som adress, namn, personnummer, e-postadress och telefonnummer kan komma att användas för att säkerställa leveranserna till dig, vid kreditprövning, för att lämna erbjudanden och upplysningar om vårt sortiment till dig. De uppgifter du lämnar är endast tillgängliga för Footway och dess närstående bolag. Du har rätt att ta del av de uppgifter som finns registrerade om dig. Du har alltid rätt att begära att Footway ska radera eller korrigera de uppgifter som finns om dig. Genom att godkänna Footways köpvillkor samtycker du till ovanstående.

Jag vill avregistrera mig. Hjälp mig!

- För den som inte längre önskar få nyheter och erbjudanden från oss finns tydliga instruktioner om hur man avregistrerar sig i våra nyhetsbrev. Längst ned i nyhetsbrevet finns en länk "Avbeställ nyhetsbrev", det är bara att klicka på den och sedan på "Avbryt prenumeration" så upphör prenumerationen. Det går även bra att kontakta vår Kundservice så hjälper de dig.

Jag är under 18!

- Då behöver du din målsmans godkännande för att handla av oss!


31092 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×