Kavat
Kavat
Landby Wp Pink

Skon är tyvärr slutsåld

Kunddata

Kavat upplevs som normala i storleken enligt 33168 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Funktion:

Vattentät

Kategori:

Färg:

Rosa

Yttermaterial:

Tyg

Innermaterial:

Textil

Sula:

Gummi

Detaljer:

Kardborreband

Artikelnummer:

60100-22

Kavat Landby Wp PinkLandby är en mycket funktionell och dessutom vattentät sneaker som är som gjord för höstens alla äventyr. Dessutom matchar den bra med det mesta i garderoben.

Lång och stolt traditionKavat har en lång och stolt tradition av att tillverka skor av allra högsta kvalitet. Idag är de kända för sina hållbara och robusta skor som kan ärvas av generationer. En utmärkt sko för dig som vill ge ditt barn en slittålig och samtidigt vacker sko.

Vacker sko för de minstaSkon är delvis tillverkad av återvunnen nylon/textil vilket bör tilltala är miljömedvetna. Skons invändiga membran och de tejpade sömmarna gör att skon är helt vattentät. Det går med andra ord utmärkt att använda den även riktigt blöta dagar. Tack vare en vid öppning och en praktisk kardborreknäppning så är det enkelt för barnet att själv ta på och av skon. Dessutom är skon förstärkt både fram och bak vilket hjälper till att skydda foten och hålla den på plats. Innersulan som andas är urtagbar och mjuk och skön för foten. Yttersulan är tillverkad av naturgummi och hjälper till att skapa ett bra grepp mot underlaget.

Så tar du hand om skornaSkorna går alldeles utmärkt att tvätta i maskin på 30˚ vilket gör att de är enkla att ta ha hand om och hålla rena och fräscha. Självklart är skorna helt fria från fluorkarboner.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

E
Elin
K
Karin

Inlägg på andra språk

N
Natalie Hildenbrandt
Översätt

28821 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK