Dr Martens
Dr Martens - Laura Chelsea Dk Brown
Dr Martens - Laura Chelsea Dk Brown
Dr Martens - Laura Chelsea Dk Brown
3D
Dr Martens
Laura Chelsea Dk Brown
1 157 kr
(1 447 kr)
inkl. moms
  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

51835-00

Dr Martens Laura Chelsea Dk BrownDr Martens är företaget som tagit världen med storm genom sina högkvalitativa kängor. Ända sedan mitten av 1940-talet har företaget tillverkat några av de bästa kängorna i världen. Dr Martens Laura Chelsea Dk Brown är ett par vackra Chelseaboots med företagets välkända höga hållbarhet och kvalitet.

Bruna Chelseaboots med stilren designChelseaboots är en skomodell som har blivit väldigt populär tack vare sin enkla design och användbarhet. Dessa skor är enkla att sätta på sig tack vare de två resårbanden på sidorna. Skorna är gjorda av ett högkvalitativt, mörkbrunt läder som skyddar fötterna mot kyla och regn.

För en välklädd och tuff stilLäderskor känns ofta väldigt formella. Dessa skor från Dr Martens kombinerar läderskornas naturligt formella utseende med en tuff design. Det gör att skorna får mer karaktär och spänning. Använd skorna till ett par tighta jeans för att skapa en välklädd och samtidigt tuff klädstil.

Läderskor och skötselLäderskor som dessa bör vårdas regelbundet. Använd skokräm för att återfukta lädret. Ett tips är att impregnera skorna så tidigt som möjligt. Detta ger dig ett bättre skydd mot regn och smuts. Fläckar och dylikt kan du ta bort med en trasa och lite tvål.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

L
Linda

Vilka är mindre klumpiga eller smalast, denna modell eller Gaucho ?

 · Svara · 
Emma, Footway

Hej,
Jag skulle tro att de är lika breda/smala Det är nästan exakt samma sko, bara färgen som skiljer sig. :slight_smile:

 · Svara · 
H
Hanna

Kommer dessa in i fler storlekar?

 · Svara · 
C
Caroline, Footway

Hejsan Hanna :slight_smile:
Jag kan tyvärr inte se att vi har lagt en beställning på fler storlekar i den här modellen. Håll utkik, så hoppas vi på att det kommer in fler snart igen :wink:

 · Svara · 
Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

28378 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×