05.06.2020: Våra leveranser fortsätter som vanligt, 1-3 arbetsdagar ♡
Springyard
Springyard
Leather Shoe Cream Neutral

Skon är tyvärr slutsåld

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Blå, Brun

Varumärke:

Artikelnummer:

55163-01

Vårda skorna med neutral skokräm


Inget kan få ett par läderskor att skina lika mycket som en riktigt bra skokräm. Springyard Leather Shoe Cream Neutral är en effektiv skokräm för dina läderskor. Eftersom den är neutral i färgen kan du använda den till både mörka och ljusa läderskor. Att putsa och jobba in skokräm är ett effektivt sätt att snabbt ge näring och glans till läderskor. Just Springyard Leather Shoe Cream Neutral är till för släta läderskor. För att enklast smörja in krämen kan du använda en mindre skoborste. Springyard erbjuder flera bra skoborstar med både stor och liten borste på samma.

Läder behöver mycket skötsel


Även om läderskor ofta håller mycket hög kvalitet och kan bäras år efter år, är det också ett material som kräver mycket skötsel. Om du inte vårdar läderskor finns risken att de torkar och får fula sprickor. Dock är det väldigt lätt att snabbt fräscha upp dina läderskor och göra de som nya igen. Du behöver endast några få produkter – rengöringsmedel, skoborste, skokräm och impregnering. Du hittar alla produkter från Springyard. Just Leather Shoe Cream Neutral är perfekt när du vill ge näring och glans åt skorna, då blir skorna inte torra och torkar.

Enkel skovårdsrutin


Det går snabbt och lätt att rengöra och putsa skor och även om det inte låter särskilt lockande kommer du garanterat att få in en bra rutin. Genom att ha dina skovårdsprodukter i närheten är det lätt att snabbt borsta bort damm och smuts med skoborsten för att då och då smörja in skorna med Springyard Leather Shoe Cream Neutral. Efter att arbetat in skokrämen låter du skorna torka en stund. Ett tips är att smörja in med skokräm samt impregnera skorna på kvällen så kan de sedan torka under natten.

Rengöring är viktigt


Kom ihåg att appliceringen av skokräm är det andra steget i din skovårdsrutin. Det är alltid viktigt att börja med rengöring. Du vill ju inte att smutsen ska fastna innanför skokrämen. Borsta rent skorna med din skoborste för att sedan torka av med en trasa vid behov. Därefter kan du applicera din Springyard Leather Shoe Cream Neutral och låta torka. Det är väldigt bra att impregnera skorna därefter eftersom lädret då får ett skyddande yttre mot både väta och smuts. Beställ hem alla dina skovårdsprodukter från Springyard hos oss på Footway redan idag!
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

28419 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK