Shepherd
Shepherd - Lena Asphalt
Shepherd - Lena Asphalt
Shepherd - Lena Asphalt
3D
Shepherd
Lena Asphalt
547 kr
  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Mocka

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

24164-00

Shepherd Lena AsphaltFrusna fötter är ett minne blott med ett par underbart sköna Shepherd Lena Asphalt. Dessa vackra tofflor är tillverkade av äkta fårull och har en omfamnande och värmande känsla. Tofflorna har en gummisula som ger dig bra grepp och stötdämpning när du använder tofflorna.

Smart materialFårull är ett otroligt smart material som har många bra fördelar. Exempelvis är fårull antibakteriellt vilket innebär att ullen på något sätt renar sig själv. Även fast Lena är en värmande toffel är fårullen ventilerande så du behöver inte svettas. Den stora och fluffiga kanten på toffeln bidrar till en maximal komfort.

Fötternas bästa vänSlipp obehaget med att gå på kalla golv och använd istället Lena Asphalt tofflorna från Shepherd. Dessa snygga tofflor är underbara att gå i och du kan lika gärna ha dem på jobbet som hemma. Att bära fårullstofflor är lika skönt på vinter som på sena sommarkvällar på verandan.

Hög kvalitetFörutom att fårullstoffeln Lena från Shepherd är bekväma och varma är de dessutom mycket tåliga. Du behöver inte vårda tofflorna på något särskilt sätt utan det räcker med att vädra dem vid behov. Skulle du behöva få bort en fläck kan du tvätta tofflorna i en mild tvållösning och låta de torka i rumstemperatur.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

A
Agneta Bernström

Jag har nyss beställt Lena asphalt men glömde ange storlek, som skall vara 41.

 · Svara · 
Emma, Footway

Hej,
Vad tokigt, kontakta vår kundservice så ska vi nog kunna hjälpa dig med detta
/Emma på Footway

 · Svara · 
A
Agneta Bernström

Jag har nyss beställt Lena asphalt men glömde ange storlek, som skall vara 41.

 · Svara · 
Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

30039 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×