Frakt & LeveransAlexander är vår ordtrollare som skriver texter och håller koll på vår lila hemsida. Han vill att skorna kommer fram snabbt och med gratis frakt. Alex vilja är vår lag.

Tjenare Alex! Vad kostar frakten på Footway?

- Men hej! All frakt hos oss på Footway är gratis, även returfrakten.

Hur skickas mina skor?

- De skickas med Postnord, som är snabbast, de hämtar varor i vårt lager varje vardag! Det ska gå fort att få sina skor.

När kommer mina skor?

- Om du beställer innan 15:00 på vardagar skickar vi oftast dina varor samma dag. Det betyder att du får ditt paket inom 1-2 dagar. När vi skickar ditt paket från vårt lager får du en bekräftelse skickad till den mejladress du uppgav vid beställningen och när paketet kommit fram får du veta via sms.Alla skor du ser i webb-butiken finns på vårt lager och vi gör vårt yttersta för att skicka varorna till dig så fort som möjligt. Leveranstiden är oftast 1 dag om du bor i eller söder om Sundsvall och oftast 2 dagar i norra Sverige. Vi har en maximal leveranstid på 3 dagar: om leveranstiden tar längre tid har du rätt att häva ditt köp utan kostnad.

Var ska jag hämta mina skor?

- Med Postnord kommer ditt paket automatiskt till utlämningsstället närmast din uppgivna leveransadress. För dig som bor i glesbygd är det lantbrevbäraren som lämnar ut paketet.När ditt paket kommit fram får du ett sms där det står vilket utlämningsställe du ska gå till.


30217 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×