Shepherd
Shepherd
Lotta Moro
1 237 kr
(1 547 kr)
inkl. moms

Kunddata

Shepherd upplevs som normala i storleken enligt 9765 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun, Svart

Yttermaterial:

Mocka

Sula:

Gummi

Varumärke:

Artikelnummer:

48229-01

Shepherd Lotta MoroShepherd of Sweden är ett omtyckt och välkänt varumärke som grundades år 1982 och har sedan dess gjort sig kända för sina fårullsprodukter. Mest kända är de kanske för sina härliga tofflor, men företaget gör även höst- och vinterboots. Shepherd Lotta Moro är en underbar höstsko i Chelseamodell.

Shepherds smarta materialvalShepherd Lotta Moro är en ursnygg höstkänga i Chelseamodell. Skorna är tillverkade av äkta mocka i en snygg och mörkbrun färg. På skons sida finns praktiska resårpaneler som underlättar av- och påtagning. Det bästa av allt hittar du inuti skorna. Här finns Shepherds kända fårull, en underbart varm och mjuk fodring som håller fötterna varma.

Snygga skor från ShepherdShepherd Lotta Moro är en smart sko eftersom du kan använda den till allt, oavsett tillfälle och både till vinter och till höst. Skornas stilrena design gör det enkelt att kombinera diverse klädstilar och plagg till skorna. Bär dem till ett par tjockare strumpbyxor eller ett par snygga jeans.

Samma skor år efter årShepherd of Sweden lägger stor vikt vid materialval och alla skor och tofflor tillverkas av de bästa materialen. Lotta Moro är en tålig känga som du kan bära år efter år, se dock till att impregnera skorna så de klarar av vatten och smuts bättre.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

M
Marita Reina Rivera
M
Marie Skogäng
N
Nadia, Footway

Hej Marie! Vad roligt att du är så nöjd med dina skor, vad glad jag blir! :heart_eyes: Tack för att du delar med dig! :smiley:

1
F
Fayrowze Alsaady
Visa fler inlägg

28628 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK