Shepherd
Shepherd - Magnus Asphalt
Shepherd - Magnus Asphalt
Shepherd - Magnus Asphalt
3D
Shepherd
Magnus Asphalt
597 kr
inkl. moms
  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Grå

Passform:

Liten

Yttermaterial:

Mocka

Sula:

Läder

Varumärke:

Artikelnummer:

02026-00

Shepherd Magnus AsphaltUnna fötterna det absolut bästa och köp ett par sköna Shepherd Magnus Asphalt tofflor. Dessa underbara tofflor är tillverkade i en klassisk design som täcker hela foten och som går upp över ankeln. Shepherd är ett svenskt företag som tillverkar fantastiska tofflor av den mjukaste och varmaste fårullen. Dessa vackra tofflor är givetvis inget undantag utan är minst lika bekväma som de övriga modellerna. Den asfaltsgrå färgen känns stilren och den luddiga kanten gör tofflorna extra bekväma. Under kyliga vintermorgnar när golvet är lite kallt är ett par Shepherd Magnus Asphalt det bästa som finns.

Fantastisk fårull och bekväm passformFårull är ett naturligt material som har många bra och smarta egenskaper. Just till tofflor är fårull särskilt bra eftersom materialet har antibakteriella egenskaper. Dessutom har ull en fukttransporterande egenskap vilket gör att dina Shepherd Magnus Asphalt aldrig känns instängda eller svettiga. Fårullstofflor har en underbar passform som känns ombonad och mysig. Om du är frusen av dig kan du ha på dig dina tofflor med raggsockar först, men om du verkligen vill känna på sensationen med fårull bör du prova tofflorna barfota. Du behöver inte tvätta dina fårullstofflor från Shepherd men det kan vara bra att ställa ut dem ibland så att de får vädra.

Sköna tofflor att bära hela åretShepherd Magnus Asphalt är tofflor som du med fördel kan bära hela året. Även under sommaren kan det vara skönt att kunna dra på sig ett par varma tofflor under sensommarkvällen. Den stilrena grå färgen gör att tofflorna känns diskreta även om du bär dem med finkläder vid en hemmabjudning. Just den här modellen från Shepherd är något högre än andra modeller i sortimentet vilket gör dem extra varma och gosiga att bära under höst och vinter.

Vårda ullen på rätt sättDina Shepherd Magnus Asphalt tofflor behöver egentligen ingen större vård eller rengöring tack vare de antibakteriella egenskaperna. Dock kan tofflorna vid mycket användning behöva en liten uppfräschning. Det finns många bra rengöringsprodukter för fårull, exempelvis lanolin. Du kan även tvätta bort fläckar på tofflorna med hjälp av en mild tvållösning. För att återskapa fårullens naturliga glans kan du borsta ullen försiktigt med en mjuk borste. Eftersom fårull har ett naturligt fett som stöter ifrån sig smutspartiklar. Detta är en bra egenskap som gör att Shepherd Magnus Asphalt tofflor inte behöver någon större rengöring, inte ens vid mycket användning.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)
A
Anonym

En dyr men bra toffel. Den hör inte till den varmare sorten vilket är en fördel. Du kan använda dem från morgon till kväll utan att ta av dem för att fötterna blir varma. Därvid håller de sig torra, vilket betyder att svettlukten förmodligen kommer från armhålan än fötterna. Den är inte den enklaste att komma i när storleken är något mindre än den förväntade. Köp gärna en storlek större, om det finns.

Jag skulle kunna ge denna modell en klar femma i betyg, men priset drar ned. Tycker inga tofflor skall överstiga femhundralappen. Förvisso är de svensktillverkade. Mitt exemplar är alltjämt otvättade, men än har inga fransar eller andra glipor uppkommit, trots att det är mycket använda. Håller de lika länge till, så är de ju köpvärda.

Som alla andra tofflor av denna typ, plattas ullen till tämligen snart, men du slipper känna av kallt golv iaf. Har du storlek 47 så går det köpa ett par med storlek 46, alla tofflor vidgar ju sig en aning.

Är priset, innevarande 549:- är de köpvärda. Läser du det här innan julafton, vet du också vad du skall köpa i julklapp.

 · Svara · 
A
Anonym

Sköna tofflor som andas kvalitet till ett överkomligt pris. Köp en storlek större än du brukar ha i skor.

 · Svara · 
A
Anonym

Är i vanliga fall väldigt kall om fötterna men denna toffla håller en väldigt bra temperatur. Inte för kall, inte för varm. Lagom!
Storleken är liten men med lite gång och användning sitter den riktigt bra.
Inte svettiga heller utan andas fint. Funkar fint att toffla omkring där hemma både med och utan strumpor.

 · Svara · 
A
Anonym

Varma och sitter bra på foten. Små i storlek så ta en storlek större än vad du egentligen har.

 · Svara · 
P
Peter Dahl

okej

 · Svara · 
R
Rashid Iqbal

Kan inte beskriva känsla när jag provade för första gången, helt underbar naturlig, moderlig känsla som kommer från naturen självklart. De här tofflor är mitt bästa köp på helt år. Mjuka , sköna, underbara.
Beställ inte större storlek som de andra säger, Jag hade beställt en storlek stora men fick bytta de till min vanlig storlek, beställ din egen storlek, tänk på att de blir en aning stora efter användning.

 · Svara · 
T
Torsten Gunnarsson

Mina Shephard tofflor är det bästa som hänt
Footway har dessa mig sänt.
Det gick som en dans
butiker har inte en chans.
Betalning sker med faktura
då kan väl ingen mig lura.
Allting fungerar perfekt
beställning sker ju direkt.
Här vill jag ER berömma
nu är det upp till andra att bedömma.

 · Svara · 
C
Christer Jansson

Kan bara säga…100 points! Super-sköna!

 · Svara · 

28801 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×