Skorna skickas idag om du beställer inom 11:46:24
Shepherd
Shepherd - Magnus Stone
Shepherd - Magnus Stone
Shepherd - Magnus Stone
3D

Användarbilder

Shepherd
Magnus Stone
597 kr
  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun, Grå

Passform:

Liten

Yttermaterial:

Mocka

Sula:

Läder

Varumärke:

Artikelnummer:

24166-01

Shepherd Magnus StoneShepherd Magnus Stone är ett par tidlösa tofflor som du kan använda hela året om. Dessa tofflor har en säreget utseende. Toffeln är toppad med en mjuk och fluffig krage. Skor och tofflor från det svenska företaget Shepherd of Sweden är alltid tillverkade av fårskinn och fårull. Det gäller naturligtvis även denna snygga och bekväma modell.

Varma och sköna tack vare materialetDet är materialet som gör den stora skillnaden när det kommer till skor och tofflor från Shepherd. Fårull har nämligen många bra egenskaper. Det är bland annat resistent mot bakterier och smuts. På skornas insida finns det ett mjukt och varmt foder som ser till att fötterna behåller värmen utan att bli för varma.

Använd hemma som morgontofflorShepherd Magnus Stone är tofflor som passar perfekt att använda inomhus när du vill kunna gå bekvämt. Dessa tofflor är utmärkta att ha på sig när det är varmt ute. De passar dock bäst för att hålla fötterna varma och sköna under vintern. Börja varje morgon med att sätta på dig dessa fina tofflor, så får du genast en behagligare vardag.

Ta hand om tofflornaFårskinn och fårull behöver inte skötas särskilt mycket. Du kan borsta bort smuts och dylikt från tofflorna med en mjuk borste. Rengör tofflorna med ljummet vatten och lite tvål om du vill få bort fläckar.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

A
Anonym

++++++++++
Dessa tofflor är det skönaste jag har haft på mina fossingar. Hel klart värda varje krona - så mjuka att gå i, och de håller verkligen värmen.
++++++++++

 · Svara · 
R
RoseMarie Andersson

Jag har inte fått mina beställda tofflor
ännu men jag vet att dom är så väldigt
sköna (jag bytt till större stlk) Jag har en defekt vä fot så det känns härligt få
köpa dessa varma, fina tofflor! Mvh
till Johanna & Cilla som haft tålamod med mej! Vänligen RoseMarie!

 · Svara · 
Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

30008 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×