Mohedatoffeln
Mohedatoffeln
Malin Flower
337 kr
inkl. moms

Kunddata

Mohedatoffeln upplevs som normala i storleken enligt 2505 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Beige, Mönstrad

Yttermaterial:

Läder

Sula:

Gummi

Klackhöjd:

5 cm

Varumärke:

Artikelnummer:

50502-00

Mohedatoffeln Malin FlowerAlla människor borde ha åtminstone ett par sköna träskor från Mohedatoffeln. Mohedatoffeln Malin Flower är en klassisk träsko i nytt fodral. Träskorna har ett vackert blommönster som känns traditionellt och lantligt. Dessa snygga skor passar perfekt att använda hela våren och sommaren.

Rejäla träblockTill skillnad från de flesta andra skor som är tillverkade av gummi är Mohedatoffeln Malin Flower tillverkad av ett massivt träblock. Träblocket är själva sulan och för att ge dig optimalt grepp har sulan även fått två mönstrade gummipaneler. Själva ovansidan av skon är tillverkad av äkta läder.

Svenska skorOm det något man ofta förknippar med Sverige (förutom Dalahästen) så är det nog träskor. Mohedatoffeln Malin Flower är en riktigt vacker sko som du kan bära till både jeans, kjolar och klänningar under våren och sommaren. Det blommiga mönstret förhöjer vilken klädstil som helst.

Använd dina skor på rätt sättOm du vill kunna ha dina Mohedatoffeln Malin Flower länge är det viktigt att du tar hand om skorna. Bäst är det att undvika vatten men i övrigt kan du ha dina träskor jämnt. Ovandelen är av läder men är även försedd med en skyddande film som är vatten- och smutsavvisande.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

Det finns inga inlägg från ditt land än. Bli den första!

Inlägg på andra språk

T
Tone Kjærnsmo Gulbrandsen
Översätt
B
Birgit Elisabeth Kjær Andersen
Översätt
Derya, Footway

Hej Birgit,

Du er meget velkommen til, at skrive en mail til vores kundeservice afdeling hvor du uddyber det lidt mere så vi kan hjælpe dig videre :slight_smile:

Översätt
1
B
Bronwyn
Översätt
Visa fler inlägg

28556 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK