Skorna skickas idag om du beställer inom 09:24:25
Crocs
Crocs - Meleen Twist Sandal W Espresso/walnut
Crocs - Meleen Twist Sandal W Espresso/walnut
Crocs - Meleen Twist Sandal W Espresso/walnut
3D
Crocs
Meleen Twist Sandal W Espresso/walnut
337 kr
inkl. moms
  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Brun, Grå, Lila

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Syntet

Sula:

Syntet

Varumärke:

Artikelnummer:

60064-38

CrocsKomfort, låg vikt och ännu mer komfort. Det är Crocs tre grundpelare som har gjort dem oerhört populära världen över. Sedan introduktionen av den klassiska ”Foppatofflan” erbjuder Crocs nu ett brett sortiment av skor och sandaler. Alla lika sköna och fjäderlätta.

Meleen Twist Sandal WHär presenterar Crocs en prisvärd och praktisk sandal, ämnad för de tillfällen då man helt enkelt bara behöver ett par riktigt bekväma sandaler på fötterna eller i strandväskan. Med sin låga vikt och oöverträffade komfort kommer dessa snabbt bli en favorit i hallen.

Espresso/walnutSandalen går i diskreta toner av espresso och valnöt, vilket går i elegant samklang med valfria byxor eller kjolar. En klassisk nyans som aldrig går ur tiden.

Sköt om dina sandalerCrocs är tillverkade av ett patenterat skumgummi, som enkelt låter sig rengöras med kallt vatten. Det är viktigt att inte utsätta dem för höga temperaturer, eftersom de då kan förvandlas till barnstorlekar. Sköt om dina Crocs och du har en vän för livet.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

28355 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×