Icebug
Icebug
METRO-L BUGrip Black Black

Skon är tyvärr slutsåld

  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Mocka, Syntet

Innermaterial:

Textil

Sula:

Gummi

Detaljer:

Dragkedja

Artikelnummer:

05107-00

Icebug METRO-L BUGrip Black BlackIcebug är kända för sina vinterskor. De är varma, mjuka, sköna och framförallt så ger de dig ett bra grepp även på hala vägar och underlag. Kort sagt så är de perfekta för vinterpromenader. Just denna modell är en av företagets klassiker. Du hittar flera smarta funktioner och egenskaper hos skorna. Först och främst så får du ett robust men ändå snyggt utseende. På sidan av skorna så finns det en dragkedja. Dessa gör det väldigt lätt för dig att sätta på och ta av skorna. Skorna i sig ger fötterna ett bra stöd tack vare att de har neoprene i skaftet. Detta gör även att vristen kan behålla värmen på ett bra sätt.

Sulorna har många små dubbar som ger dig ett bra grepp även när du går på is och andra hala ytor. De är även tillräckligt mjuka för att vara bekväma när du går på asfalt. Sulan har fästs mot skon på ett vattentätt sätt som gör de extra hållbara. Det innebär att varken fukt eller vind kan komma in i skorna från det hållet. Skornas överdel är tillverkad av mocka. Detta är ett mjukt och matt lädermaterial som skyddar mot vatten, snö och kyla. På skornas baksida hittar du en reflex som gör att du syns även när det är som mörkast ute.

De perfekta vinterkängornaSkorna är tillverkade med material som mocka, fleece och EVA-gummi. Innersulan är avtagbar och är av Ortholite-modell. Detta ger skorna dess komfort och gör att du kan använda dem under långa tidsperioder utan problem. Det bästa med skorna är yttersulorna. De består av 16 dobbar med det speciella BUGrip-tekniken. Detta gör dessa vinterskor väldigt funktionella under vintern eftersom du får ett enastående grepp. Sulan är gjord med hjälp av materialet EVA, vilket gör att de är slitstarka också.

Passar till vinterklädernaDessa stabila skor passar till många olika typer av vinterplagg. Oavsett vad det är för byxor du har på dig kommer skorna att se till att dina fötter känns varma och sköna. Det svenska företaget har verkligen lyckats skapa ett par snygga vinterskor som passar den nordiska vintern på ett bra sätt.

Sköt om dina skorTa hand om dina Icebug METRO-L kängor genom att borsta av smuts och dylikt regelbundet. Om du får saltränder på mockat, något som är vanligt under vintern, kan dessa tas bort med hjälp av ljummet vatten blandat med lite citronsaft. Gnugga försiktigt.
Visa mer.

Diskussion

Bästa vinterskorna för att inte halka. Har haft mina tidigare i över 5 år och bara tappat en pigg än så länge. Töjer sig lite med åren men då är det bara att lägga i en thermosula som dessutom värmer lite till.

Svara

Jag älskar mina icebug men som nån skriver tidigare - man får passa sig för de gör hål i golven o fula märken. De smattrar på affärer o så gör nabbarna hål o märken på bilpedalen o när man går i o ur bilen. Synd! Men supersköna livlinor på vintern!

Svara
Frida

Det finns en så kallad “Over shoe” som man kan använda för att skydda golv och undvika smatter i affärer http://www.footway.se/overshoe-black.html Funkar superbra!

finns dom inte i herr modell (storlek)?

Svara
Jeanett, Footway

Du hittar de här: http://www.footway.se/metro-bugrip-black-black.html

Kommer Icebug i rött,dam in i höst?

Svara
Emma, Footway

Ja det kommer

Den är bra på snö och is men när man går in i affärer så vänder sig folk om det för det knakar typ.

Svara

Den är bra på snö och is men när man går in i affärer så vänder sig folk om det för det knakar typ.

Svara

Går det att byta dubbarna?
Om inte så är de inget alternativ!

Svara
Jesper, Footway

Hej Stigis!

Tyvärr går inte det. De sitter där de sitter

Hur är dom i storleken?

Svara
Jesper, Footway

Hej Annika!

Dessa är normala i storleken.

Öppna dragkedjan så att man kan se om där finns ett snölås

Svara

Hur är storleken?

Svara
Jesper, Footway

Hej Linda!

De är normala i storleken

Behöver man gå upp i storlek när det gäller denna sko?

Svara
Emma, Footway

Denna modell ska vara normal i storleken men vissa upplever den liten. Men jag skulle rekommendera att du beställer din vanliga storlek för att ta hem och prova och se hur den sitter

De blir väldigt hala när man går på släta klinkers. Hjälper overshoe mot det? För övrigt har de varit min räddning nu när det varit så halt.

Svara
Jeanett, Footway

Ja, overshoe är jättebra att använda när man är inomhus.

Visa mer
Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

30877 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×