Viking
Viking - Mira Jr Warm Charcoal
Viking - Mira Jr Warm Charcoal
Viking - Mira Jr Warm Charcoal
3D
Viking
Mira Jr Warm Charcoal
477 kr
(597 kr)
inkl. moms
  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Gummi

Innermaterial:

Textil

Sula:

Gummi

Klackhöjd:

3 cm

Skafthöjd:

24 cm

Skaftvidd:

39 cm

Varumärke:

Artikelnummer:

46574-00

Viking Mira Jr Warm CharcoalNorska skoföretaget Viking har tillverkat sina mest bekväma stövlar genom modellen Mira. Just denna modell är utvecklad för barnens ömtåliga fötter. De är både vattentäta och har ett varmt foder inuti.

Glöm bort kalla och blöta fötterSedan år 1920 har Viking tillverkat gummistövlar, och de har helat tiden blivit bättre på det. Idag håller deras stövlar hög kvalitet. Det märks att det norska företaget har tänkt på detaljerna. Dessa stövlar är en variant på den vanliga Mira-modellen, med skillnaden att de kommer med ett värmande foder.

För busiga barn som vill leka i oväder och leraDet är något som är extra roligt med att leka när det är regnigt och blött ute. Med hjälp av dessa stövlar kan du se till att ditt barns fötter varken är kalla eller blir blöta. Stövlarna har en mörk färg som passar till allt.

Stövlar av naturgummiDessa stövlar är gjorda av naturgummi och själva fodret är gjort av fleece. Rengör och vårda stövlarna genom att använda en bomullstrasa och såpablandat vatten på gummiytan. Du kan även använda samma trasa för att försiktigt rengöra fodret om det behövs.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

F
Felicitas Triveno Jordan

storlek 39 viking

 · Svara · 
Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

27619 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×