Timberland
Timberland
Mukluk 8 Inch Black
1 077 kr
(1 347 kr)
inkl. moms

Kunddata

Timberland upplevs som normala i storleken enligt 12000 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Varumärke:

Avdelning:

Kategori:

Färg:

Svart

Yttermaterial:

Läder

Innermaterial:

Textil

Sula:

Gummi

Klackhöjd:

2,5 cm

Skafthöjd:

26 cm

Skaftvidd:

43 cm

Detaljer:

Skosnören

Artikelnummer:

47102-00

Timberland Mklk 8In BlackTimberland Mklk 8In Black är ett par rejäla kängor som har utvecklats speciellt för riktigt kallt väder. Skorna är inte bara tillverkade av ett slitstarkt läder och med rejäla sulor. Inuti hittar du även ett varmt foder som skyddar dig från blåst och kyla.

Varma fötter hela vintern långMed dessa rejäla kängor kommer du knappast att frysa om fötterna när vintern är här. Kängorna har ett högt skaft och är designade för att inte släppa in någon kall vind eller kyla. Till och med snöret är grövre och bredare. Du behöver inte ens ta av dig vantarna när du ska knyta åt kängorna.

Komfort och värmeDet viktigaste med skorna är att de ser till att dina fötter är varma och sköna. De är dock inte allt, skorna har även en fin design och de har en sula som ger dig ett superbt grepp på snö och is. Timberland har lyckats väl med dessa vinterkängor.

Råd för bra skötsel av kängorDet är alltid bra att borsta av skorna när du kommer hem. Speciellt vinterkängor som kan få både saltlinjer och smuts från snön. Om du får fläckar kan du alltid använda en fuktig trasa för att ta bort dessa.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

H
Herman90
Z
Zara, Footway

Då rekommenderas storlek 40 :slight_smile:

0
N
Nina Anneby Stråhle
Visa tidigare kommentarer
Nikolas, Footway

Hejsan! Storlek 40 finns inte bland denna modell. Och du borde välja storlek 39 om du har 24,5 cm vanligtvis på dina skor :slight_smile:

0
M
Marléne Silfwerbrand, fd Jesperland
Visa fler inlägg

28240 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK