Shepherd
Shepherd
Moa Asphalt
517 kr
(647 kr)
inkl. moms

Kunddata

Shepherd upplevs som normala i storleken enligt 9765 kunder

Små

Normala

Stora

Produktbeskrivning

Avdelning:

Funktion:

Varmfoder

Kategori:

Färg:

Grå

Yttermaterial:

Mocka

Innermaterial:

Ull

Sula:

Läder

Varumärke:

Artikelnummer:

02025-01

Shepherd Moa AsphaltShepherd Moa Asphalt är det svenska varumärkets originaltoffel, deras ikon kan man säga. Moa Asphalt är en klassisk toffla i äkta fårull och i en lugn och varm grå färg. Tofflorna är släta utanpå med en mjuk och skön kant i fårull. Inuti är tofflorna helt täckta med mjuk och härlig fårull. Det är en sensation att bära Shepherd Moa Asphalt barfota. Shepherd är ett svenskt och välkänt varumärke som tillverkar vackra produkter i fårull. Med en bra känsla för design, komfort och kvalitet, erbjuder företaget underbara tofflor för hela året.

Fårullens egenskaperUll är en naturprodukt som har många bra och praktiska egenskaper, bland annat antibakteriella, lufttransporterande och fuktabsorberande egenskaper. Dessa egenskaper är en utmärkt mix just i fårullstofflor eftersom fötterna aldrig blir för varma och inte heller svettiga. Fårull innehåller naturligt ett fett som kallas lanolin. Detta fett är egentligen hemligheten till de bra egenskaperna och utan lanolin blir fårull inte något märkvärdigt. Det går att köpa lanolin för att vårda dina Shepherd Moa Asphalt tofflor och behålla fårullens bra egenskaper.

Fötternas bästa vänAtt gå omkring barfota hemma kan vara skönt under sommaren. Men även en frisk junimorgon kan golven kännas lite kalla. Med ett par bekväma Shepherd Moa Asphalt tofflor kan du genast, när du kliver ur sängen, omfamna fötterna med underbar fårull. Den mjuka ullen ger tofflorna en skön fotbädd och håller fötterna lagom varma. Shepherd Moa Asphalt är tofflor och alltså inget du bör bära utomhus, men tack vare den stilrena designen kan du utan problem bära tofflorna till finkläder vid en hemmabjudning.

Ta hand om dina Shepherd Moa AsphaltFårull är ett material som håller sin kvalitet under lång tid. Om du använder dina Shepherd Moa Asphalt tofflor varje dag och under lång tid kan de ändå behöva en uppfräschning. Det finns olika sätt att rengöra och fräscha upp dina fårullstofflor på. Du kan exempelvis tvätta tofflorna med en mild tvålblandning och sedan jobba in mer lanolin så att tofflorna behåller sina bra egenskaper. Om du behöver tvätta dina tofflor ordentligt är det viktigt att du tvättar dem varsamt och inte kramar ur dem för hårt. Efter tvätt kan du ställa ut tofflorna så de torkar. Shepherd Moa Asphalt är tofflor du kan bära år efter år och med endast lite vädring fixar du snabbt en uppfräschning.
Visa mer

Hjälp andra, dela din åsikt

N
Nina
K
Karin Lannvik

37 borde räcka. De töjer sig.Jag har 39, beställde 39 och de är rejält rymliga!

1
S
Simone
E
Ewa Svensson
Visa fler inlägg

28384 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK