Shepherd
Shepherd - Moa Asphalt
Shepherd - Moa Asphalt
Shepherd - Moa Asphalt
3D
Shepherd
Moa Asphalt
497 kr
inkl. moms
  • Fri frakt och fri retur!
  • 180 dagars öppet köp!

Produktbeskrivning

Avdelning:

Funktion:

Varmfoder

Kategori:

Färg:

Grå

Passform:

Normal

Yttermaterial:

Mocka

Innermaterial:

Ull

Sula:

Läder

Varumärke:

Artikelnummer:

02025-01

Shepherd Moa AsphaltShepherd Moa Asphalt är det svenska varumärkets originaltoffel, deras ikon kan man säga. Moa Asphalt är en klassisk toffla i äkta fårull och i en lugn och varm grå färg. Tofflorna är släta utanpå med en mjuk och skön kant i fårull. Inuti är tofflorna helt täckta med mjuk och härlig fårull. Det är en sensation att bära Shepherd Moa Asphalt barfota. Shepherd är ett svenskt och välkänt varumärke som tillverkar vackra produkter i fårull. Med en bra känsla för design, komfort och kvalitet, erbjuder företaget underbara tofflor för hela året.

Fårullens egenskaperUll är en naturprodukt som har många bra och praktiska egenskaper, bland annat antibakteriella, lufttransporterande och fuktabsorberande egenskaper. Dessa egenskaper är en utmärkt mix just i fårullstofflor eftersom fötterna aldrig blir för varma och inte heller svettiga. Fårull innehåller naturligt ett fett som kallas lanolin. Detta fett är egentligen hemligheten till de bra egenskaperna och utan lanolin blir fårull inte något märkvärdigt. Det går att köpa lanolin för att vårda dina Shepherd Moa Asphalt tofflor och behålla fårullens bra egenskaper.

Fötternas bästa vänAtt gå omkring barfota hemma kan vara skönt under sommaren. Men även en frisk junimorgon kan golven kännas lite kalla. Med ett par bekväma Shepherd Moa Asphalt tofflor kan du genast, när du kliver ur sängen, omfamna fötterna med underbar fårull. Den mjuka ullen ger tofflorna en skön fotbädd och håller fötterna lagom varma. Shepherd Moa Asphalt är tofflor och alltså inget du bör bära utomhus, men tack vare den stilrena designen kan du utan problem bära tofflorna till finkläder vid en hemmabjudning.

Ta hand om dina Shepherd Moa AsphaltFårull är ett material som håller sin kvalitet under lång tid. Om du använder dina Shepherd Moa Asphalt tofflor varje dag och under lång tid kan de ändå behöva en uppfräschning. Det finns olika sätt att rengöra och fräscha upp dina fårullstofflor på. Du kan exempelvis tvätta tofflorna med en mild tvålblandning och sedan jobba in mer lanolin så att tofflorna behåller sina bra egenskaper. Om du behöver tvätta dina tofflor ordentligt är det viktigt att du tvättar dem varsamt och inte kramar ur dem för hårt. Efter tvätt kan du ställa ut tofflorna så de torkar. Shepherd Moa Asphalt är tofflor du kan bära år efter år och med endast lite vädring fixar du snabbt en uppfräschning.
Visa mer.

Hjälp andra, dela din åsikt

R
RoseMarie Andersson

O B S E R V E R A !!

ENDAST 1 (ETT) PAR TOFFLOR TACK!! Moa Asphalt stlk 40

TOTALT 297 SEK med vänlig hälsning RoseMarie Andersson

 · Svara · 
M
Margaretha Gertsdotter

Helt underbart mjuka, varma och sköna tofflor. Sulan känns lite styv precis i början men mjuknar efter någon dags användning. Den är då fortsatt mycket bra och stabil. Jag älskar tofflorna och kommer att beställa ett par till. Rekommenderas varmt vidare.

 · Svara · 
E
Ewa Svensson

Jag vill köpa ett par, inte tre!

 · Svara · 
Emma, Footway

Hej Ewa,
Vad tokigt råkade du beställa 3 par? :slight_smile: Det är bara att kontakta vår kundtjänst så kan vi hjälpa dig med detta!

Oss@footway.se eller ring 020121211

 · Svara · 
S
Simone

Underbara! Tog storlek 38, har vanligtvis 39/40. Sitter perfekt! :slight_smile:

 · Svara · 
N
Nina

Hur är de i storleken? Har vanligen 37,5. Bör jag beställa 37 eller 38?

 · Svara · 
Skriv ditt namn/smeknamn så att vi vet vem du är =)

28614 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×